Καταγγελίες κατά Πατούλη: Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στη χορήγηση μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό

Σφοδρή επίθεση κατά του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη εξαπολύει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής αναφορικά με τη χορήγηση μέτρων προστασίας στους εργαζομένους της Περιφέρειας σχετικά με τον κορονοϊό.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν «μικροκομματικές σκοπιμότητες, πίσω από τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις χορήγησης όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας στους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής έναντι του covid-19».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Για άλλη μια φορά ο Περιφερειάρχης Αττικής βλέπει μικροκομματικές σκοπιμότητες, πίσω από τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις χορήγησης όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας στους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής έναντι του covid-19»

Εμείς καταλαβαίνουμε ότι δεν του αρέσει να βγάζουμε τα προβλήματα στη φόρα, ότι βολεύει να τα ρίχνει κι αυτός όπως και η κυβέρνηση της ΝΔ όλα στην «ατομική ευθύνη», καθώς και ότι έχει «ασυλία» από την πλειοψηφία των Μέσων Ενημέρωσης…

Όμως η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί… Τα 3 έγγραφα του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών στις 18-8 προς τις υπηρεσίες προκειμένου εκ των υστέρων να δρομολογηθεί η χορήγηση σχετικού υγειονομικού υλικού δίνουν από μόνα τους απάντηση στο Δελτίο Τύπου του Περιφερειάρχη με ημερομηνία 19-8 και τίτλο «Η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, δίνει προτεραιότητα, στην προστασία της υγείας των εργαζομένων της», όπου με τις γνωστές κατηγορίες προσπαθεί να απαντήσει στο σχετικό μας έγγραφο (227/17-8-2020).

Κι ας μην σταθούμε στην τοποθέτηση των plexiglass στα γραφεία που ακόμα περιμένουν οι συνάδελφοι…

Είναι ολοφάνερο λοιπόν ότι οι σκοπιμότητες αφορούν τις προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής και τις πολιτικές της επιλογές…

Γι αυτό ας ψάξει να βρει αλλού ανακρίβειες κι όχι στην αποφασιστική στάση του Συλλόγου για την κάλυψη όλων των αναγκών σε ΜΑΠ».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.