Καταγγελίες Μπελαβίλα: ΝΔ και Μωραλης θέλουν τον πλήρη έλεγχο και του Καναλιού 1 – Αποκλείουν την αντιπολίτευση

Καταγγελίες Μπελαβίλα: ΝΔ και Μωραλης θέλουν τον πλήρη έλεγχο και του Καναλιού 1 – Αποκλείουν την αντιπολίτευση

Ο επικεφαλής της παράταξης “Πειραιάς για Όλους”, Νίκος Μπελαβίλας καταγγέλλει Νέα Δημοκρατία και τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη ότι πετάνε εκτός της διοίκησης του δημοτικού ραδιοφώνου του Πειραιά την αντιπολίτευση σε μια προσπάθεια πλήρους ελέγχου της ενημέρωσης.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Νίκου Μπελαβίλα: 

Χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, ο επικεφαλής της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Βλαχάκος, σε μία πρωτοφανή κίνηση και σε συνεννόηση με τον Γιάννη Μώραλη, διεκδίκησε για την παράταξή του όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης, αποκλείοντας για πρώτη φορά την Αριστερά και τον “Πειραιάς για Όλους” από τη διοίκηση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας και το “Κανάλι 1”. 

Δεν τους φτάνει ο έλεγχος του συνόλου σχεδόν των εθνικών ΜΜΕ, θέλουν και το μικρό ραδιόφωνο του Πειραιά μονόφωνο! Όταν λέγαμε είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο Πειραιά απέναντι στους συχχωνευμένους συνδυασμούς Μώραλη-Βλαχάκου δυστυχώς αυτό εννοούσαμε.Όμως το παιχνίδι του ενός και μοναδικού, απολύτως ελεγχόμενου, μαζικού μέσου επικοινωνίας το ξέρουμε από την εποχή της ΥΕΝΕΔ. Και η Αριστερά ξέρει να το παίζει καλά αυτό το παιχνίδι.

https://www.facebook.com/100001768630845/posts/2743696755699252/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter