Καταγγέλλουν τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου για σεξιστικά σχόλια στο Twitter

Τρόπο να απασχολήσει -αρνητικά- τα social media βρήκε ο άλλοτε σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μπάμπης Παπαναγιώτου, για τον οποίον έγινε μάλιστα και καταγγελία για σεξιστικά σχόλια στο Twitter.

Τα σχόλια του άλλοτε συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει τοποθετηθεί πλέον ως σύμβουλος επικοινωνίας και Τύπου στην ΚΤΥΠ Α.Ε, οργανισμό του ευρύτερου δημοσίου τομέα (με τις ευλογίες της νυν κυβέρνησης), έφεραν την αντίδραση του αποδέκτη, εν προκειμένω της κ. Άννας Ζαμπέλ.

Εκείνη φρόντισε να αναδείξει τα όσα έγραψε ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, σε επιστολή της προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και στον Πρόεδρο της εταιρείας «Κτηριακές Υποδομές».

Η κ. Άννα Ζαμπέλ, γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής της στο Twitter την επιστολή της στην οποία σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι: «Έχετε διορίσει ως σύμβουλο επικοινωνίας και Τύπου τον δημοσιογράφο κ. Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. Οφείλω να σας γνωρίσω τα παρακάτω. Ο εν λόγω κύριος, του οποίου τα καθήκοντά του ως συμβούλου σας του αφήνουν αρκετό ελεύθερο χρόνο, εδώ και κάποιο καιρό επιμένει να με παρενοχλεί στο Twitter, σχολιάζοντας με σεξιστικό τρόπο τις δημοσιεύσεις μου», τονίζοντας στη συνέχεια ότι: «Η επιμονή του συμβούλου σας να αναφέρεται σε εμένα με σεξιστικό, προσβλητικό και εν γένει απαράδεκτο τρόπο δεν περιποιεί τιμή ούτε σε εσάς, ούτε στην εταιρεία που διοικείτε».

Αρκετοί χρήστες του Twitter τάχθηκαν στο πλευρό της κ. Άννας Ζαμπέλ, με τα σχόλια του Μπάμπη Παπαναγιώτου προς εκείνη να αποδοκιμάζονται από αρκετούς στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Παρακάτω, παρατίθεται ένα μικρό δείγμα...

Όπως γίνεται αντιληπτό, σχόλια όπως τα παραπάνω προκάλεσαν αντιδράσεις από ένα μεγάλο μέρος των χρηστών του Twitter που τοποθετήθηκαν περί του θέματος και αρκετοί αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν να γράφονται πράγματα τέτοιου είδους -και μάλιστα δημόσια...

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.