Καταγγέλλουν τον Παπαχλιμίντζο για αργομιθία – 200 χιλ. έλαβε από τον Δήμο Γλυφάδας

Καταγγέλλουν τον Παπαχλιμίντζο για αργομιθία – 200 χιλ. έλαβε από τον Δήμο Γλυφάδας

Ο απερχόμενος δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου πληρώνει ανελλιπώς επί 9 χρόνια – και όχι βέβαια από την τσέπη του αλλά από τα χρήματα που εισπράττει ο δήμος από τους δημότες- τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο, ως εργαζόμενο μετακλητό υπάλληλο στο Δήμο, όπως καταγγέλλει το τοπικό σάιτ dimologies.gr κάνοντας λόγο για μία ακόμα «περήφανη πράξη» του δημάρχου.

Σύμφωνα με το dimologies.gr και τον δημοτικό σύμβουλο Π. Γιάχο, οι δύο άνδρες είναι «παλιόφιλοι» από την εποχή που ήταν φοιτητές στη Νομική και «ίδρωναν μαζί τις φανέλες» της ΟΝΝΕΔ.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Παπαχλιμίντζος εργάζεται σε διάφορες εφημερίδες, ραδιόφωνο και στην κρατική τηλεόραση. Μάλιστα ο φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος απασχολείται στον δήμο Γλυφάδας από το 2014, σχεδόν μία δεκαετία τώρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τον Σεπτέμβρη του 2019 που ο κ. Παπανικολάου επανεξελέγη Δήμαρχος, η πρώτη του δουλειά ήταν η διατήρηση του κ. Παπαχλιμίντζου ως μισθωτού στο Δήμο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ότι ο κ. Παπαχλιμίντζος εργαζόταν και συνεχίζει να εργάζεται σε εφημερίδες, ραδιόφωνο και στην κρατική τηλεόραση, οπότε στο Δήμο Γλυφάδας ουσιαστικά είναι αργόμισθος, αυτό μικρή σημασία έχει, για τον αδάμαντα της νομιμότητας και ηθικής κ. Παπανικολάου, καταλήγει το σχετικό δημοσίευμα που εκτιμά ότι ο κ. Παπαχλιμίντζος έχει κοστίσει στους δημότες Γλυφάδας πάνω από 200.000 ευρώ όλα αυτά τα χρόνια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter