Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, διέσυρε τον Αστέρα Τρίπολης με 5-0

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, διέσυρε τον Αστέρα Τρίπολης με 5-0

Ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε στο Φάληρο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και έκλεισε το 2022 με εντυπωσιακή νίκη με σκορ 5-0.

Για τους ερυθρόλευκους σκόραραν πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές (4’ Μπιέλ, 35′ Χάμες, 68’ Μπακαμπού, 84’ Ροντρίγκες Γκάρι, 91’ Μασούρας), ενώ οι αρκάδες είχαν δοκάρι στο 8’ με τον Κρέσπι.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί δείξαμε τις ικανότητες της ομάδας όταν παίζει για 90 λεπτά όπως πρέπει. Αν για λίγα λεπτά κατεβάζουμε την ταχύτητά μας, κατεβάζουμε και την κατηγορία της ποιότητάς μας. Βοήθησαν και οι αλλαγές σήμερα, από τις πέντε που κάναμε οι τρεις σκόραραν», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ.

Ο Κώστας Περράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ανδρούτσο, Εμβιλά, Σαμασέκου,  Καρμόνα, Κρέσπι.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ (71’ Μαρσέλο), Παπασταθόπουλος, Ντόι, Εμβιλά (80’ Σαμασέκου), Ίνμπομ Χουάνγκ, Φορτούνης (63’ Ροντρίγκες Γκάρι), Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες (72’ Μασούρας), Ελ Αραμπί (63’ Μπακαμπού).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Ντομίνγκεθ, Τασουλής (60’ Σανταφέ), Τιλίκα (60’ Ριέρα), Μπαρτόλο (46’ Γκαρντάβσκι, Κρέσπι, Μπαράλες (72’ Μπερτόλιο).

**Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής ο Λεβαδειακός με γκολ του Δούμτσιου στο 31’ επικράτησε 1-0 του Ιωνικού και ξεκόλλησε από το πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter