Καταλάβατε γιατί η ΝΔ δεν θέλει να έχει «καλές σχέσεις» με την Ιστορία;

Καταλάβατε γιατί η ΝΔ δεν θέλει να έχει «καλές σχέσεις» με την Ιστορία;

Εντύπωση προκαλεί η ηθελημένη «άγνοια» που δείχνει η Νέα Δημοκρατία στο τι είχε συμβεί πριν αναλάβει τα ηνία του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο… Άδωνης Γεωργιάδης. 

Για να μη μιλήσουμε για το άλλο ακροδεξιό δίπτυχο με το οποίο κάνει τετράδα: Τον Βορίδη και τον Σαμαρά. Προφανώς, τότε ξεκίνησε η Γη να γυρίζει… 

Αφορμή η επίθεση –καταδικαστέα από τους πάντες- στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου.

Γράφει λοιπόν στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Μια βόμβα έξω από εκκλησία σε πυκνοκατοικημένο εμπορικό δρόμο της Αθήνας είναι τυφλό χτύπημα κατά των πολιτών. Είναι ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε θύματα. Δυστυχώς το αίσθημα ανασφάλειας γίνεται πια πρωτόγνωρο όσο η κυβέρνηση δεν συνειδητοποιεί την ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία.»

Αγνοεί βέβαια πως τέτοια χτυπήματα γινόντουσαν πάντα, δυστυχώς.

Του θυμίζουμε λοιπόν κάτι αντίστοιχο και μάλιστα με καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά. στις 14/1/2013.

Και το ερώτημα: Τότε δεν υπήρχε αίσθημα ανασφάλειας;

«Άγνωστοι με καλάσνικοφ γάζωσαν περίπου στις 2:20 τα ξημερώματα την περιοχή στη λεωφόρο Συγγρού 350, πολύ κοντά στα γραφεία της ΝΔ, που βρίσκονται στη λεωφόρο Συγγρού 340.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 9 κάλυκες. Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στις έρευνες, εκτός από την Ασφάλεια Αττικής, συμμετέχει και η αντιτρομοκρατική.

Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσυκλέτα.

Στα γραφεία έφτασε και ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής του κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ενήμερος για την επίθεση είναι και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ κορυφαία στελέχη του Μαξίμου εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για την έκρηξη βίας των τελευταίων ημερών με τις αλλεπάλληλες επιθέσεις σε πολιτικούς και μη στόχους.»*

* Το κείμενο της είδησης από newsbeast-gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter