Κατάληψη από πρόσφυγες στον Σταθμό Λαρίσης – Ζητούν να μεταφερθούν στα Διαβατά (Photos)

Κατάληψη από πρόσφυγες στον Σταθμό Λαρίσης – Ζητούν να μεταφερθούν στα Διαβατά (Photos)

Ομάδα προσφύγων κάνει αυτή την ώρα κατάληψη στις γραμμές του τρένου στον Σταθμό Λαρίσης. 

Οι πρόσφυγες έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο με αίτημά τους να μεταφερθούν στα Διαβατά προκειμένου να φύγουν από την Ελλάδα.

Έντονη είναι η παρουσία της αστυνομίας στο σημείο. 

Η αναστάτωση τόσο στον σταθμό Λαρίσης όσο και στα Διαβατά προκλήθηκε από τη διάδοση ψευδών ειδήσεων πως τα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία πρόκειται να ανοίξουν και έτσι, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση πρόσβαση στη Βόρεια Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Γεροβασίλη: Διακινητές πουλούν ψεύτικες ελπίδες στους πρόσφυγες – Δεν ανοίγουν τα σύνορα

Αξίζει να σημειωθεί πως από χθες υπάρχει αναταραχή στην περιοχή με ακροδεξιά στοιχεία και ΜΑΤ να έχουν έντονη παρουσία στο σημείο και πολλοί πρόσφυγες να έχουν παρεμποδιστεί από την επιβίβασή τους στα τρένα.

Πολλοί από τους πρόσφυγες που διαμαρτύρονταν από χθες το βράδυ επειδή η αστυνομία δεν τους επέτρεπε να επιβιβαστούν στο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, εγκλωβίστηκαν το βράδυ μέσα στον σταθμό και περίμεναν το πρωινό δρομολόγιο, που ούτε σε αυτό τους επέτρεψαν να επιβιβαστούν και προχώρησαν σε κατάληψη του σταθμού.

Ως εκ τούτου δεν εκτελούνται δρομολόγια στον άξονα καθώς και στον Προαστιακό Αθηνών, ως εκ τούτου έχει ανασταλεί και η έκδοση εισιτηρίων για τους προορισμούς που επηρεάζονται σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ ζητά την κατανόηση των πελατών της για την αναστάτωση που έχει προκληθεί από την κατάσταση αυτή.








Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter