Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Kατάληψη του δήμου Θερμαϊκού από εργαζόμενους (Video)

Εργαζόμενοι στον δήμο Θερμαϊκού διαμαρτύρονται έξω από το δημαρχείο με αίτημα την ικανοποίηση διαφόρων εργασιακών τους ζητημάτων.

Ως συνέχεια του διαβήματος που είχαν υποβάλλει στον δήμαρχο τον Οκτώβριο του 2016, σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε κατάληψη του δημαρχείου Θερμαϊκού.

Οι ίδιοι διεκδικούν την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται μεταξύ άλλων με την επισκευή και την αγορά νέων οχημάτων, την προμήθεια καυσίμων, την υποστελέχωση και τις μετακινήσεις προσωπικού αλλά και τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων και εμβολίων ειδικότερα για όσους εργάζονται στον τομέα καθαριότητας.

Ο δήμος, από την πλευρά του, τονίζει πως το σύνολο των αιτημάτων των εργαζομένων είτε έχουν επιλυθεί είτε έχουν δρομολογηθεί και βρίσκονται σε διαδικασία επίλυσής τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.