Κατάντια για τον Παναθηναϊκό

Κατάντια για τον Παναθηναϊκό

Προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού κατέθεσε ο Νίκλας Χουλτ. 

Ο διεθνής Σουηδός αμυντικός με αίτηση του στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών ζητάει να του επιδικαστούν τα χρήματα που του οφείλονται από την «πράσινη» ΠΑΕ, καθώς και να μείνει ελεύθερος. Ο Χουλτ διεκδικεί 350.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό και από τη διοίκηση Αλαφούζου υποστηρίζουν πως η προσφυγή δεν έχει τύχη καθώς η δόση του Φεβρουαρίου του έχει ήδη καταβληθεί.

Με σημερινή απόφαση της ΕΕΟΔ το «τριφύλλι» πρέπει να καταβάλει 418.975 ευρώ στον Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος διεκδικούσε 651.000 ευρώ. Η προσφυγή του Γκανέζου μέσου συζητήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και η απόφαση εκδόθηκε μετά από σχεδόν πέντε μήνες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση (315/2017) αναφορικά με την προσφυγή του ποδοσφαιριστή Michael Essien κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Απόφαση: Δικάζει αντιμωλία των διαδίκων. Δέχεται, κατά πλειοψηφία, εν μέρει την προσφυγή. Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο. Υποχρεώνει την καθ’ ης να καταβάλει στον προσφεύγοντα το συνολικό ποσό των τετρακοσίων δέκα οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα πέντε ευρώ (418.975), με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από τις 23/12/2016, ημερομηνία κατάθεσης της προσφυγής μέχρι την πλήρη εξόφληση».

Προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού κατέθεσε και ο μάνατζερ του Γενς Βέμερ, Ναθαναήλ Λεμονάκη, ο οποίος διεκδικεί το ποσό των 15.000 ευρώ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter