«Καταπέλτης» ο Αντώναρος για τον Μητσοτάκη: «To paidi» – Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι πρόεδρος ενός ιστορικού κόμματος

«Καταπέλτης» ο Αντώναρος για τον Μητσοτάκη: «To paidi» – Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι πρόεδρος ενός ιστορικού κόμματος

«Καταπέλτης» εμφανίζεται ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αφορμή αυτή τη φορά τα ανεκδιήγητα που ανέφερε ο νυν πρόεδρος της ΝΔ για την κατάργηση του δώρου των Χριστουγέννων.

Ο κ. Αντώναρος αναφέρεται σε αυτόν χρησιμοποιώντας την έκφραση «to paidi» σημειώνοντας μάλιστα στο τέλος πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ανακάλυψε τη Νέα Δημοκρατία όταν έγινε βουλευτής της το 2004 με την “κατ’ απονομήν εκλογή” του.»

Ο κ. Αντώναρος του θυμίζει πως το δώρο Χριστουγέννων δεν αποτελεί επίδομα ή παροχή, αλλά μισθό σημειώνοντας μάλιστα:

«Σε όλες τις ευνομούμενες κοινωνίες της Ευρώπης υπάρχουν ειδικές παροχές στήριξης για όλες τις ευπαθείς ομάδες».

Τον ρωτάει μάλιστα αν δεσμεύεται να μην καταργήσει το δώρο των Χριστουγέννων κατά τη διάρκεια της ενδεχόμενης πρωθυπουργίας του.

Σημειώνει μάλιστα πως όσοι ασκούν κριτικοί δεν έγιναν Συριζαίοι! 

Διαβάστε όλη την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«To paidi (γιατί βέβαια δεν μπορώ να φαντασθώ ότι ο εν λόγω 51χρονος πολιτικός νεανίας είναι όντως πρόεδρος ενός ιστορικού κόμματος) τα λέει αυτά είτε από πολιτική επιπολαιότητα είτε από έπαρση. Εγώ πιστεύω πως έχουμε συνδυασμό των δύο. Σου λέει ας τα πω να δω αν θα το “πιάσουν” το θέμα κάποιοι και τι αντιδράσεις θα προκαλέσει. Κι όταν οι αντιδράσεις — όπως ήταν αναμενόμενο — ήταν έντονες και βίαιες, τολμάει να καθυβρίσει με γραπτή ανακοίνωση την εφημερίδα “δημοκρατία” που το απεκάλυψε — έχοντας μάλιστα και σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο. Τι λέει λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επί λέξει; “Οι νέοι Έλληνες δεν θα έπρεπε να περιμένουν το δώρο Χριστουγέννων στο τέλος της χρονιάς.” Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά: Εγώ δεν πιστεύω ότι τέτοιο δώρο πρέπει να υπάρχει. Λησμονεί ο κύριος Μητσοτάκης ότι το δώρο Χριστουγέννων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΥΤΕ ΠΑΡΟΧΗ. Αποτελεί μισθό και μάλιστα νομικά θεσμοθετημένο. Και πρέπει τώρα — όπως άλλωστε του επισημαίνουν και οι εν δυνάμει σύμμαχοί του του ΚΙΝΑΛ — να μας πει τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει. Δεσμεύεται ότι δεν θα το καταργήσει κατά τη διάρκεια της ενδεχόμενης πρωθυπουργίας του η όχι; Όσο για τα επιδόματα που με μια μονοκονδυλιά διαγράφει, θα του επισημάνω. Σε όλες τις ευνομούμενες κοινωνίες της Ευρώπης υπάρχουν ειδικές παροχές στήριξης για όλες τις ευπαθείς ομάδες. Και μάλιστα συχνά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και κάτι ακόμη για τον ακραιφνή και συνεπώς απεχθή για τον μέσο Έλληνα πολίτη νεοφιλελεύθερο κ. Μητσοτάκη. Ας καταλάβει μια και καλή κάτι πολύ απλό. Όσοι ασκούμε κριτική, και μάλιστα επώνυμη και χωρίς περιστροφές, στα όσα αδιανόητα κατά καιρούς λέει δημόσια, δεν είμαστε ούτε γίναμε Συριζαίοι. Απλά πιστεύουμε στις αρχές και αξίες της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης με τις εγγενείς κοινωνικές ευαισθησίες. Και δεν θα θυσιάσουμε τις απόψεις και τα πιστεύω μας για να μας θεωρήσει οπαδούς του ο κ. Μητσοτάκης που ανακάλυψε τη Νέα Δημοκρατία όταν έγινε βουλευτής της το 2004 με τη “κατ’ απονομήν εκλογή” του. Και ο νοών νοείτω.»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2363287457282606

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter