Καταπέλτης ο διοικητής του Νοσοκομείου Ιωαννίνων: Δεν θα φιμώσω εγώ τους γιατρούς για σκοπιμότητες

Καταπέλτης ο διοικητής του Νοσοκομείου Ιωαννίνων: Δεν θα φιμώσω εγώ τους γιατρούς για σκοπιμότητες

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του διοικητή του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Βασίλη Τσίκαρη στην απόφαση της κυβέρνησης περί απαγόρευσης των δηλώσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία αναφοράς που επεκτείνεται και στα υπόλοιπα της χώρας

Ο κ. Τσίκαρης απάντησε στον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γ. Καρβέλη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να συνεργήσει στη «φίμωση κανενός και πολύ περισσότερο» να συμβάλλει στην «ποδηγέτηση της ενημέρωσης των πολιτών».

Ο διοικητής του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, δημοσίευσε τις δύο αυτές επιστολές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σημειώνοντας πως «η επικοινωνιακή φούσκα για να αποδώσει απαιτεί τον έλεγχο όλων. Τότε είναι που κατρακυλάς στον αυταρχισμό τη λογοκρισία και το ψαλίδισμα της Δημοκρατικής λειτουργίας» και τόνισε πως «η υπεράσπιση και των αυτονόητων δικαιωμάτων των πολιτών που σήμερα βρίσκονται σε αμφισβήτηση αποτελεί καθήκον όλων».

Κλείνοντας την απαντητική του επιστολή ο κ. Τσίκαρης υπογραμμίζει πως «το δικαίωμα της πληροφόρησης και της ενημέρωσης δεν μπορεί να θυσιαστεί στο όνομα της οποιασδήποτε σκοπιμότητας».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Επιστημονική Επιτροπή Λοιμώξεων του νοσοκομείου καθημερινά ενημερώνει τους πολίτες και αποστέλλει Δελτίο Τύπου απαντώντας σε κρίσιμα ερωτήματα. 

Η επιστολή της 6ης ΥΠΕ

Και η απάντηση του κ. Τσίκαρη

Ολόκληρη η ανάρτηση:

ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΤΕ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Η επικοινωνιακή φούσκα για να αποδώσει απαιτεί τον έλεγχο όλων. Τότε είναι που κατρακυλάς στον ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ, την ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και το ΨΑΛΙΔΙΣΜΑ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

Έλα όμως που κάτι μπορεί να στραβώσει και η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που με επιμέλεια στήνεις να καταρρεύσει.

Η υπεράσπιση και των αυτονόητων δικαιωμάτων των πολιτών που σήμερα βρίσκονται σε αμφισβήτηση αποτελεί ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ.

ΕΔΩ η προσπάθεια αμφισβήτησης εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ βασικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και των πολιτών (φωτο 1) και η απάντηση της Διοίκησης του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (φωτο 2).

https://www.facebook.com/btsikari/posts/219593582690992

ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΤΕ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ…

Gepostet von Βασίλειος Τσίκαρης am Montag, 13. April 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter