Καταπέλτης ο Π. Πολάκης: «Πόσα πήρες Αυτιά για αυτή την ”γκρίζα” διαφήμιση;» (Video)

Καταπέλτης ο Π. Πολάκης: «Πόσα πήρες Αυτιά για αυτή την ”γκρίζα” διαφήμιση;» (Video)

Ιδιαίτερα καυστικό ήταν το σχόλιο που έκανε με ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης για το δημοσιογράφο του Σκάι Γιώργο Αυτιά:

Συγκεκριμένα έγραψε: 

«Πληρωμένο μικρόφωνο σε διατεταγμένη υπηρεσία. Πόσα πήρες Αυτιά για αυτήν την «γκρίζα» διαφήμιση; Έλα κλάψε για τους συνταξιούχους τώρα… »

Αφορμή για το αιχμηρό σχόλιο ήταν το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος του Σκάι στην πρωινή του εκπομπή, κι ενώ το πάνελ του δεν συζητούσε θέματα υγείας, «θυμήθηκε ένα SMS» που έλαβε επισημαίνοντας ότι… προσέχει τα λόγια του. Αφού το διάβασε on camera με το γνωστό πομπώδες, πονόψυχο και ταυτόχρονα καταγγελτικό ύφος του (ήταν μήνυμα πατέρα με νοσηλευόμενο παιδί μετά από ατύχημα, ο οποίος περιέγραφε ελλείψεις του νοσοκομείου), έσπευσε να δηλώσει ότι κρατάει το μήνυμα για όποιον αρμόδιο ενδιαφέρεται, μιλώντας για την υποβάθμιση της υγείας. Δεν παρέλειψε δε να διακόψει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μπγιάλα που προσπαθούσε ματαίως να πει ότι η υποβάθμιση της δημόσιας υγείας ήταν πολιτική κατεύθυνση των προηγούμενων κυβερνήσεων, καθώς «η πολιτική κατεύθυνση της ΝΔ είναι η ιδιωτική υγεία και όχι η δημόσια».

Τελικά άμεσα αποδείχτηκε πως ο Γ. Αυτιάς είχε το σκοπό του, καθώς είχε από πριν… έτοιμο τον «αρμόδιο» και σε απευθείας σύνδεση με Θεσσαλονίκη. Επρόκειτο για εκπρόσωπο ιδιωτικής κάρτας υγείας που προσφέρει ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας. Στον αέρα ο εν λόγω κύριος έδωσε το τηλέφωνο της ιδιωτικής εταιρείας και μοίρασε κάρτες-προσφορά σε μια απίστευτη «γκρίζα» διαφήμιση, με τον Γ. Αυτιά, σε ρόλο πλασιέ, να κάνει λόγο για «ατέλειωτα τηλεφωνήματα από όλη της Ελλάδα»!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter