Καταπέλτης Ραγκούσης για διαπλεκόμενους υπαλλήλους Ψυχάρη – Μαρινάκη και για πρώην υπουργούς που βρωμίζουν τη δημόσια ζωή

Καταπέλτης Ραγκούσης για διαπλεκόμενους υπαλλήλους Ψυχάρη – Μαρινάκη και για πρώην υπουργούς που βρωμίζουν τη δημόσια ζωή

Το όνομα του Γιάννη Ραγκούση ακουγόταν όλο και περισσότερο όσο πλησίαζε η ώρα του ανασχηματισμού. 

Πολλοί ήταν εκείνοι που δήλωναν με σιγουριά πως ο πρώην υπουργός θα έχει μία θέση στο νέο κυβερνητικό σχήμα. 

Παρά τα όσα ακούγονταν λοιπόν, ο ανασχηματισμός έγινε και ο Γιάννης Ραγκούσης – προς απογοήτευση κάποιων – δεν υπουργοποιήθηκε όπως ήταν… αναμενόμενο. 

Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα όσα έχουν συμβεί, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twiiter, ένα καυστικό σχόλιο, απευθυνόμενος σε «όσους έχουν κάνει την κακοήθεια επάγγελμα», επαναλαμβάνοντας πως «η ημέρα που έφερε το τέλος των μνημονίων ήταν μία ιστορική ημέρα».

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή η δήλωσή του, στάθηκε αφορμή να ξεκινήσει όλη η παραφιλολογία περί υποργοποίησής του. 

Ολόκληρο το σχόλιο του στο Twitter 

«Ελπίζω να συμφωνούμε πως έγινε ο ανασχηματισμός και ότι-όπως είχα πει-δεν είμαι υπουργός. Ε λοιπόν, για όσους έχουν κάνει την κακοήθεια επάγγελμα-και τώρα που δεν μπορούν να μου αποδώσουν ιδιοτέλεια-επαναλαμβάνω: η ημέρα που έφερε το τέλος των μνημονίων ήταν μία ιστορική ημέρα».

Ο κ. Ραγούσης όμως δεν έμεινε εκεί και συνέχισε με δεύτερη ανάρτηση στην οποία κάνει λόγο για πρώην υπουργούς και υφυπουργούς του Αντώνη Σαμαρά που όπως λέει «βρωμίζουν τη δημόσια ζωή με την κακοήθειά τους» και για υπαλλήλους του Ψυχάρη και του Μαρινάκη που «με τη διαπλοκή τους εκμαυλίζουν για πολλά χρόνια πολιτικούς και δημοσιογράφους». 

Ολόκληρο το σχόλιο του στο Twitter 

«Σιγά μη μου ζητήσουν συγγνώμη για τις προσβολές τους όλοι αυτοί που βρωμίζουν τη δημόσια ζωή με την κακοήθειά τους. Ειδικά κάποιοι π. υπουργοί και υφυπουργοί του Σαμαρά ή υπάλληλοι του Ψυχάρη-Μαρινάκη, που με τη διαπλοκή τους εκμαυλίζουν για πολλά χρόνια πολιτικούς και δημοσιογράφους», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter