«Καταπέλτης» Ρομά πολιτευτής της ΝΔ κατά Δαβάκη: Μόνον θλίψη και ντροπή!

«Καταπέλτης» Ρομά πολιτευτής της ΝΔ κατά Δαβάκη: Μόνον θλίψη και ντροπή!

«Διαβάζοντας τη δήλωση του βουλευτή κυρίου Δαβάκη, μόνο θλίψη και ντροπή μου προκαλεί η συνύπαρξη μας στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, τον οποίο υπηρέτησα κατά το παρελθόν ως εκλεγμένη νομαρχιακή σύμβουλος αλλά και ως πολιτευτής της οποίας τις ψήφους (πολλών χιλιάδων) ουδέποτε κανείς δεν περιφρόνησε», αναφέρει μεταξύ άλλων η πολιτευτής της Ν.Δ. Χριστίνα Χαλιλοπούλου η οποία είναι Ρομά, διεθνολόγος και νομικός, απαντώντας στον ρατσιστικό οχετό του Θανάση Δαβάκη, βουλευτή Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας.

Η κυρία Χαλιλοπούλου ωστόσο δεν σταματά εκεί αφού καταγγέλλει πως «η περιφρόνηση προηγούμενων κυβερνήσεων και η ανύπαρκτη πολιτική βούληση, είναι μερικοί από τους λόγους που έχουν οδηγήσει αυτούς τους ανθρώπους να ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες, στο περιθώριο και δυστυχώς σε ορισμένες περιπτώσεις στην παρανομία».

Διαβάστε όλη την ανάρτησή της στο Facebook:

«Διαβάζοντας τη δήλωση του βουλευτή κυρίου Δαβάκη, μόνο θλίψη και ντροπή μου προκαλεί η συνύπαρξη μας στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, τον οποίο υπηρέτησα κατά το παρελθόν ως εκλεγμένη νομαρχιακή σύμβουλος αλλά και ως πολιτευτής της οποίας τις ψήφους (πολλών χιλιάδων) ουδέποτε κανείς δεν περιφρόνησε.

Αντιθέτως, η περιφρόνηση προηγούμενων κυβερνήσεων και η ανύπαρκτη πολιτική βούληση, είναι μερικοί από τους λόγους που έχουν οδηγήσει αυτούς τους ανθρώπους να ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες, στο περιθώριο και δυστυχώς σε ορισμένες περιπτώσεις στην παρανομία.

Η πελατειακή σχέση που κατ’ επιλογήν οι βουλευτές προηγούμενων κυβερνήσεων με πείσμα διατηρούσαν εκμεταλλευόμενοι είτε την ανάγκη των Τσιγγάνων για επιβίωση, είτε την πλήρη εξαθλίωση τους, μόνο θυμό μου προκαλεί διότι εσείς οι ίδιοι κύριε Δαβάκη, καταπατήσατε και απαγορεύσατε κάθε δικαίωμα στην κοινωνικοποίηση αυτών των ανθρώπων που με περίσσια άνεση απαξιώνεται.

Είναι πολλά τα εκατομμύρια των ευρώ που προηγούμενες κυβερνήσεις με πρόφαση τα έργα ανάπτυξης και βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων, τους εκμεταλλευτήκαν αποσπώντας την ψήφο τους αλλά και την εμπιστοσύνης τους. Εμπιστοσύνη που κάθε Έλληνας πολίτης οφείλει να έχει στον Βουλευτή του, Υπουργό του κ.α. Αυτά τα εκατομμύρια, οι Τσιγγάνοι ούτε τα είδαν ούτε και τα βίωσαν στην καθημερινότητα τους.

Να λυπάστε κύριε Δαβάκη για το μέλλον της Ελλάδας, διότι αυτά τα παιδάκια στα οποία υποτιμητικά αναφέρεστε, προκαθορίζοντας το μέλλον τους, είναι Έλληνες πολίτες, πολίτες του αύριο. Να ντρέπεστε για την εξαθλίωση την οποία οι ανύπαρκτες πολιτικές σας, έχουν οδηγήσει μια μερίδα Ελλήνων να ζει περιθωριοποιημένη.»

https://www.facebook.com/christina.chalilopoulou/posts/1788060217892626

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter