Καταπέλτης Τσίπρας κατά Άδωνη (Video)

Καταπέλτης Τσίπρας κατά Άδωνη (Video)

Ευθεία επίθεση στον υπουργό ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής. 

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στις απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης σχετικά με το τι θα κάνουν οι Έλληνες τα λεφτά αν τους τα δώσει με ένα μαγικό τρόπο η κυβέρνηση. Συγκεκριμένα είχε πει:

«Κι εγώ σας λέω, λοιπόν, ότι με έναν μαγικό τρόπο στέλνουμε στο σπίτι κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας 5.000 ευρώ. Τι θα τα κάνει μπορείτε να μου πείτε; Ταξίδια δεν μπορεί να πάει, σε εστιατόρια δεν μπορεί να πάει, σε κατάσταση να πάει να ψωνίσει δεν μπορεί να πάει. Τι να την κάνει τη ρευστότητα; Πόσο θα φάει πια; 300 κιλά θα πάει…».

Παράλληλα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στην προκλητική ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη  στο twitter που διαφήμιζε εν μέσω πανδημίας διαδικτυακό πρόγραμμα Αρχαίων Ελληνικών με κόστος… «μόνον 5 ευρώ» της Ελληνική Αγωγής. Εταιρεία δηλαδή στην οποία κατέχει το πλειοψηφικό εταιρικό μερίδιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας φυσικά δεν άφησε ασχολίαστη και τη στάση του γαλάζιου υπουργού σχετικά με την αισχροκέρδεια στα απαραίτητα είδη -όπως μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, υλικά που είναι απαραίτητα για να μην εξαπλωθεί ο ιός- ο οποίος όταν ρωτήθηκε γι αυτή  σε τηλεοπτική εκπομπή, απάντησε πως είναι απολύτως συμβατή με τους νόμους τα ελεύθερης αγοράς. 

Ο κ. Τσίπρας συγκεκριμένα τόνισε πως αν ήταν το κόμμα του στην κυβέρνηση «πρώτα απ’ όλα δεν θα υπήρχε υπουργός Ανάπτυξης που την ώρα της κρίσης θα έλεγε ότι είναι φυσική ροπή της αγοράς η αισχροκέρδεια και δεν χρειάζεται διατίμηση, που θα έβγαζε τουίτ να διαφημίζει μαθήματα αρχαίων ελληνικών με 5 ευρώ, που θα έβγαινε να υβρίζει τους πολίτες που κάθονται σπίτι τους και δεν έχουν εισόδημα ότι θα γίνουν 300 κιλά», απαντώντας έτσι στον Κυριάκο Μητσοτάκη που αναρωτήθηκε τι θα γινόταν στην χώρα αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter