Καταπέλτης ο Πολάκης κατά Μητσοτάκη: Καμία απάντηση για το πόθεν έσχες (Video)

Καταπέλτης ο Πολάκης κατά Μητσοτάκη: Καμία απάντηση για το πόθεν έσχες (Video)

Καταπέλτης ήταν στην ομιλία του στη Βουλή ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσωπικά κατά του ίδιου του πρωθυπουργού, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα που αποκάλυψε το Documento για το ψευδές πόθεν έσχες του πρωθυπουργού.

Αναφερόμενος στο διάγγελμα Μητσοτάκη μίλησε για διάγγελμα διχασμού που «αποτελεί την απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να καλύψει την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας με 6.500 από αυτούς να έχουν χάσει τη μάχη εκτός ΜΕΘ και χωρίς να έχουν έρθει οι θεραπείες για τις οποίες φωνάζουμε από το Νοέμβριο και οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν σώσει τη ζωή 6.000 συνανθρώπων μας».

Σημειώνει μάλιστα πως το μήνυμα κάνει κακό και στην εμβολιαστική προσπάθεια, ενώ προσέθεσε:

«…η ελευθερία, μετά τις αστικοδημοκρατικές επαναστάσεις του 18ου και 19ου αιώνα και τις σοσιαλιστικές επαναστάσεις του 20ου αιώνα, αποτελεί αυθύπαρκτο δικαίωμα της ανθρώπινης ύπαρξης και όχι προνόμιο το οποίο ορίζεται από ένα πρωθυπουργό, ελέω θεού μονάρχη της χώρας, όπως γινόταν στο μεσαίωνα.»

Στην συνέχεια, ο Παύλος Πολάκης τον κάλεσε να του υποδείξει μετά από δυο χρόνια κυβέρνησης της ΝΔ, ένα έργο, μικρό ή μεγάλο, το οποίο να υλοποιείται αυτή τη στιγμή και το οποίο να είναι έργο το οποίο σχεδίασε, χρηματοδότησε και συμβασιοποίησε η κυβέρνηση της ΝΔ.

Κατά τον Π. Πολάκη δεν υπάρχει τέτοιο έργο καθώς όποιο έργο αυτή τη στιγμή υλοποιείται στη χώρα, από τα Χανιά μέχρι τον Έβρο, είναι έργο το οποίο σχεδιάστηκε ή χρηματοδοτήθηκε ή συμβασιοποιήθηκε επί κυβέρνησης Σύριζα.

Ως ένα από τα ενδεικτικά παραδείγματα των ρυθμών με τους οποίους κινείται η κυβέρνηση ανέφερε το εμβληματικό για την Κρήτη έργο κατασκευής του ΒΟΑΚ όπου η κυβέρνηση -όπως είπε- μετά από πολλές αλλαγές στρατηγικής κατέληξε να υιοθετήσει τη στρατηγική που είχε αποφασιστεί επί κυβέρνησης Σύριζα, προσθέτοντας απλά διόδια.

Στη συνέχεια ο Π. Πολάκης αναφέρθηκε σε ένα θέμα της επικαιρότητας τονίζοντας ότι «περίμενα να έχει την στοιχειώδη ευθιξία ο κ. Μητσοτάκης σήμερα να απαντήσει στο τεράστιο θέμα που έχει προκύψει μετά από τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις που έχει κάνει η εφημερίδα Documento από προχθές», σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Μητσοτάκης κατέθετε για τέσσερα έτη ψευδές Πόθεν Έσχες, αδίκημα το οποίο επισύρει βαριές ποινές.

Τελειώνοντας, ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στο θάνατο του κ. Βαληράκη τονίζοντας ότι υπάρχουν μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες πρόκειται για δολοφονία και ζήτησε από τον κ. Χρυσοχοίδη να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και το βίντεο από την ομιλία του:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter