Κατάπιε τη γλώσσα του ο Οικονόμου για το σκάνδαλο των υποκλοπών (Video)

Κατάπιε τη γλώσσα του ο Οικονόμου για το σκάνδαλο των υποκλοπών (Video)

Πραγματικό πατατράκ έπαθε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτημα της δημοσιογράφου του Mega, Ράνιας Τζίμα σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών και ενώ είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, κατά την οποία ο Αλέξης Τσίπρας είχε δεσμευθεί για κάθαρση «στο σκάνδαλο των υποκλοπών».

Ερωτώμενος για το ποιος είναι ο πολιτικός υπεύθυνος για την ΕΥΠ και σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να μην επιρρίψει τις αυτονόητες ευθύνες στον πρωθυπουργό και πολιτικό προϊστάμενο της ΕΥΠ, Κυριάκο Μητσοτάκη, επιχείρησε αρχικά να στρίψει δια του γνωστού αφηγήματος περί «σκευωρίας Novartis» και θωράκισης της ΕΥΠ για να καταλήξει «δείχνοντας» ως υπεύθυνο της υπηρεσίας πληροφοριών της χώρας γενικώς και αορίστως το… πρωθυπουργικό γραφείο.

«Οι πολιτικές ευθύνες έχουν αποδοθεί, έχουν αναληφθεί» είπε ανερυθρίαστος ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε όταν ερωτήθηκε εκ νέου από την Ράνια Τζίμα: «Αυτοί που φύγανε έχουν την ευθύνη της ΕΥΠ. Θεωρούν κάποιοι ότι κερδίζουν με τις κατασκευές περί πρωθυπουργού-ενορχηστρωτή και νομίζουν ότι πείθουν τα σενάρια συνωμοσίας περί σύνδεσης ΕΥΠ και Predator».».

Ωστόσο, κόντρα στους ισχυρισμούς Οικονόμου αξίζει να σημειωθεί ότι η ευθύνη της ΕΥΠ ανήκει προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ αναφερόμενος σε «όσους έφυγαν» ο Γιάννης Οικονόμου πάλι ψεύδεται, αφού το μόνο πρόσωπο που έφυγε με πολιτική ιδιότητα ήταν ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter