Κατάπτυστο ξέπλυμα σε Λιγνάδη από Δρούτσα: Τα παιδιά πληρώθηκαν, να μην πήγαιναν μαζί του (Video)

Κατάπτυστο ξέπλυμα σε Λιγνάδη από Δρούτσα: Τα παιδιά πληρώθηκαν, να μην πήγαιναν μαζί του (Video)

Κατάπτυστο ξέπλυμα στον Δημήτρη Λιγνάδη και προσβλητική απαξίωση του κινήματος  #metoo, ήταν τα όσα είπε η Εύη Δρούτσα σε συνέντευξή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν», είπε  μεταξύ άλλων απαράδεκτων δηλώσεων αναφερόμενη στην υπόθεση του Δ. Λιγνάδη.

Η Εύη Δρούτσα, εξαπολύοντας έναν οχετό  σε συνέντευξή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1, προχώρησε σε αδιανόητες δηλώσεις λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «όταν πας με κάποιο παιδί και το πληρώνεις γιατί μετά βγαίνει και λέει ‘με βίασε;’»

Συγκεκριμένα είπε:

«Για τον Φιλιππίδη ήξερα ότι ήταν σκληρός, ήταν εγωπαθής. Στην προσωπική του ζωή υπήρχαν οι σχέσεις, εγώ δεν ήξερα μέχρι πού έφταναν. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Πάλι καλά που βγήκαν και μιλήσανε».

«Εκεί που ψιλοδιαφωνώ είναι με την υπόθεση Λιγνάδη, παρόλο που δεν τον ξέρω. Όταν πας με κάποιο παιδί, και το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί γιατί πήγε με κάποιον, γιατί πας μετά από χρόνια και λες “αυτός με βίασε”; Γιατί πήγες και πληρώθηκες; Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά του καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες. Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά.

Δεν ξέρω του Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε “με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο”. Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Λέει “Α το κοριτσάκι μου πήγε αυτός και το…”. Αυτή γιατί κάθισε; Και μετά πάει και λέει “Όχι μαμά, με βίασαν”. Πώς σε βίασαν; Μετά το #metoo βγήκε το “σε βίασαν”, πρώτα το είχες μούγκα. Γιατί; Μπλεχτήκαμε».

 

Μυστικά & Documento

05/12/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter