Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Συγκλονιστική μαρτυρία τραυματία – «Στο τρίτο χτύπημα έπεσε η γέφυρα» (Video)

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Συγκλονιστική μαρτυρία τραυματία – «Στο τρίτο χτύπημα έπεσε η γέφυρα» (Video)

Τις συγκλονιστικές στιγμές από την κατάρρευση της γέφυρας στα Μποζαΐτικα της Πάτρας περιέγραψε ένας εκ των τραυματιών που βρίσκονταν στο σημείο κατά τη διάρκεια των εργασιών.

«Όπως έπεσε η γέφυρα μας πέταξε πάνω σε πέτρες… Μόλις ακούσαμε το σφυρί να χτυπάει χωρίς να μας δώσουν εντολή να εκκενώσουμε, πήγαμε να απομακρυνθούμε αλλά δεν προλάβαμε… Όσοι είμαστε από κάτω και κόβαμε, είχαμε εντολή να μπούμε, αλλά ξαφνικά ακούσαμε το σφυρί να χτυπάει… στο τρίτο χτύπημα έπεσε η γέφυρα και τους πλάκωσε όλους», ανέφερε στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Ακούσαμε το σφυρί και δεν προλάβαμε να βγούμε», σημείωσε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται ότι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν οι τέσσερις συλληφθέντες για την πτώση της γέφυρας στην Περιμετρική της Πάτρας. Πλέον τους βαραίνουν κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, σύμφωνα με το pelop.gr, καθώς αποτέλεσμα του δυστυχήματος ήταν να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και σημειωθούν τραυματισμοί.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας και ο ένας από τους δύο χειριστές των μηχανημάτων που βρέθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα, θα συνεχίσουν να κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Πατρών, ενώ οι άλλοι δύο συλληφθέντες είναι τραυματίες και νοσηλεύονται φρουρούμενοι στα νοσοκομεία της Αχαϊκής πρωτεύουσας. Ειδικότερα, στο Νοσοκομείο Ρίου νοσηλεύεται ο ένας χειριστής και στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ο εργοδηγός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter