Κατάρρευση κτιρίου στη Φλόριντα: Νεκρός ο 21χρονος ομογενής Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος

Κατάρρευση κτιρίου στη Φλόριντα: Νεκρός ο 21χρονος ομογενής Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος

Νεκρός ανασύρθηκε την Τετάρτη από τα συντρίμμια του κτιρίου που κατέρρευσε πριν από μία εβδομάδα στη Φλόριντα ο 21χρονος ομογενής φοιτητής Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος.

Σύμφωνα με το CNN, η σορός του άτυχου Ανδρέα ήταν ανάμεσα σε εκείνες που ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του κτιρίου.

Ο 21χρονος ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, στο Νάσβιλ του Τενεσί και είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι για διακοπές και διέμενε στη μοιραία πολυκατοικία, φιλοξενούμενος του νονού του. Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της κατάρρευσης του κτηρίου, δεν είχε δώσει κάποιο σημάδι ζωής.

«Ο γιός μου ήταν ο πιο δυνατός άνθρωπος άτομο που γνώριζα και το καλύτερο κομμάτι της ημέρας μου. Είχαμε τόσα πλάνα για το μέλλον» δήλωσε η μητέρα του Τίνα Γιαννιτσόπουλος μιλώντας στο NBC μετά την τραγική ενημέρωση που είχε από τους πυροσβέστες.

Nεκροί από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν επίσης την Τετάρτη η  42χρονη Anaely Rodriguez, η 10χρονη Lucia Guara, και η μόλις 4χρονη Emma Guara.

Ο πατέρας του ομογενή, Κώστας Γιαννιτσόπουλος, που είχε μεταβεί μαζί με την γυναίκα του και την κόρη τους ήδη στο Μαϊάμι ψάχνοντας για τον γιό τους στα νοσοκομεία και παρακολουθώντας τις έρευνες των σωστικών συνεργείων, είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες στην εφημερίδα Wall Street Journal: «Περιμένω τους δύο καλύτερους φίλους μου – ένας από αυτούς είναι ο 21χρονος γιος μου. Είμαι συντριμμένος». Ο πατέρας είπε ότι είχε την ελπίδα ότι ο φίλος του και ο γιος του που είναι αθλητής, θα βρεθούν ζωντανοί. Συγχρόνως, όπως είπε, «προετοίμαζε τον εαυτό του για άσχημα νέα».

Σύμφωνα με το CNN, ο τραγικός απολογισμός της κατάρρευσης του κτιρίου φτάνει μέχρι στιγμής τους 18 νεκρούς, ωστόσο οι αγνοούμενοι είναι ακόμα εκατοντάδες με τις ελπίδες πως παραμένουν ζωντανοί να λιγοστεύουν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter