Καταστροφή εξοπλισμού και δημοπράτηση ψαριών για δύο άτομα που ψάρευαν παράνομα

Καταστροφή εξοπλισμού και δημοπράτηση ψαριών για δύο άτομα που ψάρευαν παράνομα

Δύο αλλοδαποί που ψάρευαν παράνομα στην λίμνη Πηγών Αώου συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου, από θηροφύλακες της 5ης Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου.

Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου όπου και συντάχθηκαν πρωτόκολλα κατάσχεσης και καταστροφής του εξοπλισμού και δημοπράτησης των αλιευμάτων (κυπρινοειδών) αφενός και υποβλήθηκαν μηνυτήριες αναφορές αφετέρου.

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Ιωαννίνων συγχαίρει και ευχαριστεί για μια ακόμη φορά το Σώμα Θηροφυλακής της 5ης ΚΟΗ, της μοναδικής, όπως επισημαίνει, δραστήριας και αποτελεσματικής υπηρεσίας που ασχολείται με την πάταξη όχι μόνο της λαθραλιείας αλλά και κάθε άλλης παράνομης ανθρώπινης δραστηριότητας που σχετίζεται με την πανίδα και χλωρίδα της Ηπείρου.

Ευχαριστεί για την συνδρομή και την συνεργασία τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και τονίζει ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση του Σώματος Θηροφυλακής .

Υπενθυμίζει όμως παράλληλα ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθούν κάποτε και οι υπόλοιπες εκ του νόμου επιφορτισμένες με τα καθήκοντα πάταξης της λαθραλιείας υπηρεσίες (π.χ. Δασικές Υπηρεσίες , Ελληνική Αστυνομία) .

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter