Τι είπε ο Χουλιαράκης

Κατατέθηκε το προσχέδιο του προϋπολογισμού - «Είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός των προγραμμάτων»

Το προσχέδιο του προϋπολογισμού κατέθεσε στον πρόεδρο της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης. «Είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός των προγραμμάτων» απάντησε ο κ. Χουλιαράκης σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Στο γραφείο του Νίκου Βούτση, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, παραδίδοντας -ως είθιστα- το προσχέδιο του προϋπολογισμού.

«Ελπίζω μέχρι να γίνει σχέδιο προϋπολογισμού και να μέχρι να το εγκρίνουμε το Δεκέμβριο, να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές προβλέψεις» είπε ο πρόεδρος της Βουλής και κάλεσε τον κ. Χουλιαράκη να παραθέσει το σχόλιό του για τα βασικά στοιχεία του προσχεδίου του προϋπολογισμού.

«Ο προϋπολογισμός του 2018 είναι εντός στόχων. Ο προϋπολογισμός του 2017 έχει μία πολύ σημαντική υπέρβαση» είπε ο αναπληρωτής υπουργός, εννοώντας ως προς την τελευταία φράση του την υπέρβαση στα έσοδα. «Είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός των προγραμμάτων» απάντησε ο κ. Χουλιαράκης σε σχετική ερώτηση κοινοβουλευτικού συντάκτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.