Καταθέσεις για μίζες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ – Την Κυριακή στο Documento (Video)

Καταθέσεις για μίζες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ – Την Κυριακή στο Documento (Video)

Καταθέσεις για μίζες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας για το σύστημα ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων. Η κατάθεση που καίει τον ίδιο τον Σημίτη.

«Σε τσάντα πιλότου οι μίζες». Οι 4 αποκαλυπτικές καταθέσεις για το μαύρο χρήμα, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Οι 4 αποκαλυπτικές καταθέσεις για το μαύρο χρήμα: «Σε τσάντα πιλότου οι μίζες». Ζοσεράν: «Η SAIC πήρε τη δουλειά γιατί χρημάτισε τον πρωθυπουργό». Χριστοφοράκος: «Δίναμε 2% σε Γείτονα (ΠΑΣΟΚ) και Βαρθολομαίο (ΝΔ) για το C4i».

Μετωπική σύγκρουση Μητσοτάκη – Μαρινάκη

Όλο το παρασκήνιο για την μετωπική σύγκρουση του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτει το Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή.

Οι επιθέσεις που γίνονται από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο εφοπλιστής και η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Γιατί επιτέθηκε και κατά του Κώστα Μπακογιάννη ενώ είναι γνωστή η άριστη σχέση που διατηρεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακόμα γιατί είναι στα κάγκελα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με τις τελευταίες μετεγγραφές του Κυριάκου. Τα οργισμένα τηλεφωνήματα στις τοπικές και η ανέλιξη νέων στελεχών.

Ο πόλεμος κατά Ιερώνυμου και το μυστικό ραντεβού Μητσοτάκη

Το παρασκήνιο, οι οργισμένοι κληρικοί, η προεκλογική περίοδος και το ζητούμενο της εκεχειρίας. Ποιοι ιεράρχες βάλλουν κατά του Αρχιεπισκόπου. Ποιοι πίεσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αλλάξει απόφαση. Οι ενστάσεις του Πατριαρχείου και τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τη μισθοδοσία των κληρικών. Πώς θα αντιδράσει το Μαξίμου

Επίσης

  • Συνέντευξη με τον πατέρα Αντώνιο. Η στοργική Κιβωτός και η αντιρατσιστική τάπα των Αντετοκούνμπο.
  • Τερέζα Μέι: Σε δεινή θέση για το Brexit στα τυφλά.
  • Μαρία Σπυράκη: Ναι στις γούνες που εγκαταλείπει ο Γκοτιέ.
  • Φώφη Γεννηματά: Στις συμπληγάδες σκανδάλων και παλαιοκομματισμού.

Και αυτή την Κυριακή υπάρχει το Documento!

Δείτε το Βίντεο:

Στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Αννούλα Βασιλείου: Η ζωή μου όλη και ο Μανόλης Αγγελόπουλος 

– Η θρυλική τραγουδίστρια Αννούλα Βασιλείου αφηγείται στην Εμυ Ντούρου περιστατικά μιας ζωής σαν μυθιστόρημα με τη φωνή της να γλυκαίνει όταν η κουβέντα πηγαίνει στον αγαπημένο της Μανώλη Αγγελόπουλο.

– Ο εικονογράφος- δημιουργός κόμικ Γιάννης Ρουμπούλης γράφει για τον Σταν Λι, τον άνθρωπο που άλλαξε την πορεία της κόμικ μυθολογίας όσο κανείς άλλος.

– Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σκηνοθετεί δύο παραστάσεις, συμμετέχει σε μια τρίτη («Ξύπνα, Βασίλη») ενώ ετοιμάζει εμφανίσεις με την μπάντα του Polkar στο Σταυρό του Νότου. Για όλα αυτά δίνει συνέντευξη στην Αφροδίτη Ερμίδη. 

Στο HOTDOC που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Το Δημόσιο που θέλουμε

Τα ρουσφέτια, η αξιολόγηση, η ψηφιακή εποχή, οι υπάλληλοι, η γραφειοκρατία, τα κόμματα, το κόστος. Ένα τεύχος αφιερωμένο στο Δημόσιο και την απαίτηση για εκσυγχρονισμό του. 

Γράφουν: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ανδρέας Νεφελούδης γενικός γραμματέας υπουργείου Εργασίας, Θεόδωρος Γ. Καράογλου είναι βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Αρναουτάκης, περιφερειάρχης Κρήτης, Βασίλης Κορκίδης είναι πρόεδρος ΕΒΕΠ, Γιάννης Πάιδας πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Πετρόπουλος αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Βέτα Πανουτσάκου πρόεδρος της ΟΣΥΑΠΕ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ με τη ΔΑΣ (ΠΑΜΕ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter