Κατατρόπωσε τον Άδωνη ο Νάσος Ηλιόπουλος: «Τα αδιευκρίνιστα θα διευκρινιστούν» (Video)

Κατατρόπωσε τον Άδωνη ο Νάσος Ηλιόπουλος: «Τα αδιευκρίνιστα θα διευκρινιστούν» (Video)

«Σφυροκόπημα» δέχθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης Γεωργιάδης από τον Νάσο Ηλιόπουλο για την κυβερνητική πολιτική στα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε «πυρά» για την υπόθεση της Novartis, της ελευθερίας του Τύπου αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφήνοντας… αμίλητο τον -επίσης καλεσμένο στην εκπομπή Action24 της Αναστασίας Γιάμαλη-, Άδωνη Γεωργιάδη.

Για την υπόθεση της Novartis ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε ότι η κυβέρνηση «πήγε έναν επικό κουβά στην ιστορία με τη Novartis», τονίζοντας ότι: «στο βούλευμα, στις κυριακάτικες εφημερίδες δεν έβρισκες την είδηση».

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης διακήρυττε ότι ο Αλ. Τσίπρας είναι «διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι», υπογραμμίζοντας ότι: «Ο κ. Γεωργιάδης τι έκανε μετά από όλα αυτά που είχε πει όλο αυτό το διάστημα “Θα τους γδάρω, θα τους λιώσω”; Είπε “Πάμε παρακάτω”. Γιατί αυτή είναι η μεθοδολογία της κυβέρνησης» τόνισε.

Σημείωσε δε πως φαίνεται ξεκάθαρα ότι καταρρέει το παραμύθι περί σκευωρίας, ενώ αποδεικνύεται ότι οι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος είναι αξιόπιστοι. «Και έχουμε μέσα έναν τραπεζίτη που – συγχωρέστε με – λέει στον κ. Μανιαδάκη “Θα γ@μήσουμε τους μάρτυρες και τη δικαιοσύνη”», συμπληρώνοντας ότι η δικαιοσύνη θα επιστρέψει στη χώρα. «Το ότι θα πάμε μέχρι τέλους σημαίνει ότι τα αδιευκρίνιστα θα διευκρινιστούν. Σημαίνει ότι θα ζητήσουμε το σύνολο των στοιχείων από την αμερικανική δικαιοσύνη και τις αμερικανικές αρχές».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter