Kate Middleton: Το βραβείο που ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων στα social media

Kate Middleton: Το βραβείο που ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων στα social media

Μπορεί η Δούκισσα του Cambridge να είναι γνωστή παγκοσμίως για την υπέροχη φινέτσα και το στυλ της όμως ένα ακόμη ταλέντο της πριγκίπισσας έγινε γνωστό και προκάλεσε τον φθόνο πολλών και αντιδράσεις.

Η Kate Middleton δεν είναι μόνο μία απλή σύζυγος και μητέρα. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα αποδεκτό από τον κόσμο που την έχει συνηθίσει απλά να στέκεται στο πλευρό του πρίγκιπα William και να μεγαλώνει τα δύο της παιδιά. Η Kate Middleton, λοιπόν ξεσήκωσε, πλήθος αντιδράσεων στα social media, όταν ανακοινώθηκε πως της δόθηκε τιμητική ιδιότητα μέλους -εφ’ όρου ζωής- της Βασιλικής Φωτογραφικής Εταιρείας.

Η Kate άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε το πηγαίο φωτογραφικό της ταλέντο, αφού ακόμη και τα πορτραίτα του πρίγκιπα George και της πριγκίπισσας Charlotte τα τράβηξε μόνη της. 

Και ενώ η Δούκισσα είναι πολύ ευχαριστημένη και ενθουσιασμένη με το βραβείο της, μερικοί Βρετανοί πολίτες, φαίνεται πως δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα και ξεκίνησαν έναν social media-κό πόλεμο, αναφέροντας πως πήρε το βραβείο επειδή σίγουρα κάποιον γνώριζε και πως είναι άδικο που αυτοί που είχαν πράγματι ταλέντο και άξιζαν δεν κατάφεραν να κερδίσουν μία δωρεάν συνδρομή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter