Κατέρρευσε η SVB Financial Group – Υπέβαλε αίτηση πτώχευσης

Κατέρρευσε η SVB Financial Group – Υπέβαλε αίτηση πτώχευσης

Συνεχίζεται το ντόμινο της κατάρρευσης των τραπεζών καθώς η SVB Financial Group, κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 11 του πτωχευτικού κώδικα των ΗΠΑ πρώην μητρική της Silicon Valley Bank η οποία έχει πλέον περάσει στον έλεγχο των ομοσπονδιακών αρχών των ΗΠΑ.

Όπως τονίζεται, η SVB Securities και τα αμοιβαία κεφάλαια της SVB Capital και οι οντότητες ομόρρυθμων εταίρων δεν περιλαμβάνονται στην υπαγωγή και συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά καθώς η SVB Financial Group προχωρά στην προαναγγελθείσα εξερεύνηση στρατηγικών εναλλακτικών λύσεων για αυτές τις επιχειρήσεις.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η SVB Capital, μια πλατφόρμα επιχειρηματικών κεφαλαίων με βαθιές ρίζες στην οικονομία της καινοτομίας, συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και να εξυπηρετεί τους πελάτες της. Τα αμοιβαία κεφάλαια SVB Capital και οι γενικοί εταίροι είναι χωριστές νομικές οντότητες, διαφορετικές από την SVB Financial Group και δεν περιλαμβάνονται στην κατάθεση του Κεφαλαίου 11. Τα αμοιβαία κεφάλαια SVB Capital συνεχίζουν να έχουν πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένων των διευκολύνσεων συνδρομητικής πίστωσης και των δεσμεύσεων επενδυτών και γενικών εταίρων. Η SVB Financial Group έχει δεσμευτεί να παρέχει υποστήριξη στην SVB Capital σε όλη τη διαδικασία αναδιοργάνωσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter