Κατέθεσε και ο Αντώνης Σαμαράς για την υπόθεση Novartis

Κατέθεσε και ο Αντώνης Σαμαράς για την υπόθεση Novartis

Την υπόθεση Novartis και την υποτιθέμενη σκευωρία επιστρατεύει η κυβέρνηση Μητσοτάκη προκειμένου να καλύψει τα αδιέξοδα της πολιτικής της τόσο εσωτερικά όσο και στο εξωτερικό.

Ήδη μετά τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Ανδρέα Λοβέρδο κατέθεσε ενώπιον της ααμακρίτριας Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Η κατάθεση διήρκησε έξι ώρες.

Μετά την έξοδο του σε δηλώσεις του ο Αντώνης Σαμαράς επέμεινε στο αφήγημα της σκευωρίας.

«Είναι εθνικό καθήκον να αναδειχθεί η αλήθεια σε αυτήν τη άθλια σκευωρία. Η δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απολύτως, έχει πλέον το λόγο.

Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω από όλα, αλληλεγγύη και αγάπη. Χρόνια πολλά σε όλους».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν κατέθεσε στοιχεία, καθώς κατά την είσοδό του στον Άρειο Πάγο κρατούσε ένα φάκελο, απάντησε:

«Κατέθεσα όσα στοιχεία είχα και είπα ό,τι ήξερα ακριβώς για την υπόθεση».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο χρονικό διάστημα η υπόθεση Novartis θα αξιοποιηθεί επικοινωνιακά από την κυβέρνηση Μητσοτάκη μόνο και μόνο για να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter