Καθαρά Δευτέρα με καλοκαιρία και μέτριους νοτιάδες – Πού αναμένονται τοπικές βροχές

Καθαρά Δευτέρα με καλοκαιρία και μέτριους νοτιάδες – Πού αναμένονται τοπικές βροχές

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, για την Κυριακή 1η Μαρτίου και την Καθαρή Δευτέρα 2 Μαρτίου αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις, με εξαίρεση τα δυτικά, όπου την Καθαρή Δευτέρα προβλέπονται τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι την Κυριακή 01/03, αλλά και την Καθαρά Δευτέρα 02/03 θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και την Κυριακή 01/03 στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει την Κυριακή 01/03 τους 14-16 βαθμούς, ενώ την Καθαρή Δευτέρα 02/03 θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ο καιρός της Κυριακής

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, έως μέτριοι άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Πιο αναλυτικά:

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 4 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 1 έως 13 βαθμούς), 8 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 16 βαθμούς στην Κρήτη, 6 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, παροδικά πυκνότερες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter