«Καθαρά» τα δύο πιστόλια που βρήκε η Αντιτρομοκρατική στη γιάφκα στο Κουκάκι

«Καθαρά» τα δύο πιστόλια που βρήκε η Αντιτρομοκρατική στη γιάφκα στο Κουκάκι

«Καθαρά» είναι τα δύο πιστόλια που βρέθηκαν στο διαμέρισμα στα Πετράλωνα μετά από έρευνες της Αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, διαπιστώθηκε πως τα δύο πιστόλια που βρέθηκαν σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια τρομοκρατική ενέργεια ή ληστεία.

Στη γιάφκα της οδού Αναστασίου Ζήνη 16 στο Κουκάκι, βρέθηκαν επίσης εκρηκτικά, μασούρια δυναμίτιδας, πυροκροτητές, χρονοδιακόπτες και σφαίρες από Καλάσνικοφ.

Από την επιχείρηση χθες, Πέμπτη της Αντιτρομοκρατικής στο Κουκάκι συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες, ηλικίας 38 και 42 ετών αντίστοιχα και μία γυναίκα 36 ετών), οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος είχε κατηγορηθεί πιο παλιά και ως συνεργάτης του Βασίλη Παλαιοκώστα. Είχε καταδικαστεί για την απαγωγή του Μυλωνά, είχε μείνει για πολλά χρόνια στη φυλακή και είχε συλληφθεί το 2015 γιατί είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους όταν επιχείρησε να φύγει στις Βρυξέλλες με τη σύντροφό του.

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 42χρονο για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί όπλων. Οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι διώκονται για παράβαση του νόμου περί όπλων, αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για τις απολογίες τους.


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter