«Κάθε φορά που με εντολή σας κλείνουν τα χειρουργεία των δημόσιων νοσοκομείων, γίνεται όργιο κερδοσκοπίας»

«Κάθε φορά που με εντολή σας κλείνουν τα χειρουργεία των δημόσιων νοσοκομείων, γίνεται όργιο κερδοσκοπίας»

Με μια οργισμένη παρέμβαση η παράταξη των Νοσοκομειακών Γιατρών «Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή» εξαπολύει σφοδρές καταγγελίες κατά της κυβέρνησης μετά την οδηγία που εξέδωσε για μείωση των τακτικών χειρουργείων κατά 80%, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κάθε φορά που με εντολή σας κλείνουν τα χειρουργεία των δημόσιων νοσοκομείων, γίνεται όργιο κερδοσκοπίας και εκβιασμών σε βάρος των ασθενών από τις αγαπημένες σας ιδιοκτησίες των μεγάλων ιδιωτικών θεραπευτηρίων. Είστε ύποπτοι δωροληψίας από τους ιδιώτες μεγαλοκλινικάρχες, κάντε μας μήνυση».

Στη δήλωση που υπογράφουν οι Πάνος Παπανικολάου και Δέσποινα Τοσουνίδου, υπενθυμίζεται πως η αναφορά της κυβέρνησης πως το μέτρο ισχύει και για τις ιδιωτικές κλινικές δεν τηρήθηκε την προηγούμενη φορά, ενώ τονίζεται πως «τέτοιες εντολές αυξάνουν κατακόρυφα τους γενικούς δείκτες βαριάς νοσηρότητας και θανάτων».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ. Τα “θα ισχύσει και στις ιδιωτικές κλινικές” πείτε τα αλλού, όχι σε εμάς : το προηγούμενο του Κοντοζαμάνη 2/3/21 ΔΕΝ τηρήθηκε στις ιδιωτικές κλινικές και το υπουργείο Υγείας έκανε το κορόιδο.

Ο εκδότης, ο δεσπότης κι ο υπουργός βρίσκουν την πίσω πόρτα προς το κλειστό χειρουργείο όπως την βρίσκουν και προς την ΜΕΘ με θυρωρούς καθεστωτικούς Καθηγητάς της κυβερνητικής αυλής. Το έχουμε δει πολλές φορές από πέρυσι. Ο αποκλεισμός από την ζωή με διατάγματα τύπου Γκάγκα και Κοντοζαμάνη αφορά τους κοινούς θνητούς, το 99% του πληθυσμού. Τέτοιες εντολές αυξάνουν κατακόρυφα τους γενικούς δείκτες βαριάς νοσηρότητας και θανάτων.

ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Διαβάστε επίσης

Η Παγώνη «αδειάζει» την Μίνα Γκάγκα και το υπ. Υγείας: «Εμείς είμαστε γιατροί, εμείς αποφασίζουμε για τα νοσοκομεία»

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

28/11/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter