Κάθειρξη 18 χρόνια σε 63χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά και βιντεοσκοπούσε την ανήλικη ανιψιά του

Κάθειρξη 18 χρόνια σε 63χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά και βιντεοσκοπούσε την ανήλικη ανιψιά του

Ομόφωνα ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης τον 63χρονο, που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του, φωτογραφίζοντας και βιντεοσκοπώντας παράλληλα τις νοσηρές πράξεις του. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε ελαφρυντικά στον κατηγορούμενο και τον καταδίκασε σε κάθειρξη 18 ετών, ενώ του επέβαλε και χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ για το οπτικοακουστικό υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του με την ανήλικη, ως υλικό παιδικής πορνογραφίας.

«Στα 30 χρόνια της επαγγελματικής μου διαδρομής δεν έχω συναντήσει τέτοια υπόθεση. Προκαλούν ανθρώπινη θλίψη και οργή όλα όσα άκουσα στο ακροατήριο και διάβασα μέσα από τη δικογραφία», είπε ο εισαγγελέας της έδρας κατά τη διάρκεια της πρότασής του για ενοχή του 63χρονου.

Το κουβάρι της τραγικής αυτής ιστορίας ξετυλίχτηκε με αφορμή ένα γράμμα του ανήλικου κοριτσιού, με παραλήπτες τους γονείς και την αδελφή της, όπου δεν έγραψε την παραμικρή λέξη παρά μόνο ζωγράφισε τον εαυτό της, αποτυπώνοντάς τον με τρία διαφορετικά πρόσωπα – ένα στενοχωρημένο, ένα ανακουφισμένο κι ένα χαρούμενο.

Το σκίτσο αυτό αποκάλυψε τη φρίκη που βίωνε επί δύο χρόνια και από την ηλικία των 8 ετών η μαθήτρια. Η ανήλικη κακοποιούταν συστηματικά από τον θείο της άλλοτε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του και στο εξοχικό του και άλλοτε στο χώρο εργασίας του. Η οικογένεια διατηρούσε στενές σχέσεις με τον 63χρονο κι έτσι συναντούσε συχνά την ανήλικη.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter