Κάθετος ο Μελισσανίδης: Ο Βράνιες δεν πωλείται!

Κάθετος ο Μελισσανίδης: Ο Βράνιες δεν πωλείται!

Η καθοριστική παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη έδωσε το στίγμα της στάσης που θα ακολουθήσει η ΑΕΚ για την περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες: θέμα παραχώρησης στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο δεν υφίσταται…

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ανέλαβε να ξεκαθαρίσει την υπόθεση καλώντας στο γραφείο του τον Βόσνιο, ο οποίος απουσίασε αδικαιολόγητα από την προπόνηση της Τετάρτης (17/1).

Στη συνάντηση αυτή που έγινε παρουσία του τεχνικού διευθυντή Νίκου Λυμπερόπουλου τού είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, να ξεχάσει το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Στην υπόθεση η ΑΕΚ έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι, καθώς το συμβόλαιο του Βόσνιου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, συνεπώς μπορεί να πουληθεί σε πέντε μήνες.

Η πρόταση που υπήρξε από την Αντερλεχτ κρίθηκε μη ικανοποιητική ενώ εκφράζεται απόλυτη βεβαιότητα ότι θα βρεθεί μεγαλύτερη προσφορά το προσεχές καλοκαίρι.

Αρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποκύψει η ΑΕΚ στα… τερτίπια του Βράνιες, την ώρα μάλιστα που ο εκπρόσωπός του προσπαθεί να μαζέψει τα… ασυμάζευτα ισχυριζόμενος ότι ο παίκτης ήταν άρρωστος, περίπου 12 ώρες μετά την απουσία του από την προπόνηση.

«Κάτω το κεφάλι και δουλειά» είπε ο Μελισσανίδης στον Βράνιες, ο οποίος θα βρίσκεται αύριο στην προπόνηση της ομάδας. Οσον αφορά το πειθαρχικό του παράπτωμα, θα αντιμετωπιστεί όπως προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, εναπόκειται στον Μανόλο Χιμένεθ αν θα τον υπολογίζει ή όχι για τις προσεχείς υποχρεώσεις της ομάδας, μεταξύ των οποίων και οι τρεις μέσα σε 15 ημέρες (από 24/1 έως 7/2 με τον Ολυμπιακό). Πολλά θα εξαρτηθούν και από το μεταξύ τους τετ α τετ αύριο, ενώ οι προθέσεις του θα φανούν την Παρασκευή, στην ανακοίνωση της αποστολή για τη Λάρισα (20/1).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter