Κατηγορηματική άρνηση του Δημήτρη Κουφοντίνα στην υποχρεωτική σίτιση

Κατηγορηματική άρνηση του Δημήτρη Κουφοντίνα στην υποχρεωτική σίτιση

«Να μην τολμήσετε», ήταν η απάντηση του απεργού πείνας στην εισαγγελική εντολή προς τους γιατρούς του Κρατικού Νοσοκομείου Βόλου, να προχωρήσουν σε υποχρεωτική ανάνηψή του σε περίπτωση που φτάσει σε απώλεια των αισθήσεών του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δ. Κουφοντίνας που προχώρησε σε απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος για το εισαγγελικό βέτο στην τακτική άδεια που δικαιούται να πάρει μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο καθώς στις φυλακές δεν υπάρχει η δυνατότητα ούτε για τις στοιχειώδεις εξετάσεις στις οποίες πρέπει να υποβάλλεται ένας απεργός πείνας.

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργία πείνας με έγγραφη δήλωση που παρέδωσε στη διοίκηση της φυλακής κατέγραφε τα αιτήματα του (χορήγηση κανονικής άδειας και κατάργηση του εισαγγελικού βέτο) και δήλωσε κατηγορηματικά ότι αρνείται την υποχρεωτική σίτιση και την παροχή κάθε είδους ιατρικής βοήθειας στην περίπτωση που δε θα έχει τις αισθήσεις του.

Σήμερα,συνεχίζει την απεργία πείνας, πίνοντας μόνο νερό και επαναλαμβάνει ότι αρνείται προκαταβολικά κάθε μορφή σίτισης στην περίπτωση που δε θα έχει τις αισθήσεις του.

Επίσης, δεν πρόκειται να παραστεί, ούτε να εκπροσωπηθεί, στο Δικαστικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει αύριο Πέμπτη στο Βόλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter