Κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων παραίτησης του γ.γ. της Βουλής

Κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων παραίτησης του γ.γ. της Βουλής

Διαψεύδοντας με κατηγορηματικό τρόπο το σενάριο περί παραίτησης του γενικού γραμματέα της Βουλής, ο κ. Βούτσης χαρακτήρισε «της πλάκας» το δημοσίευμα που έκανε λόγο για ξαφνική παραίτηση του Κώστα Αθανασίου.

«Δεν υπήρξε ποτέ θέμα παραίτησης» είπε ο πρόεδρος της Βουλής, ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες σχετικά με το δημοσίευμα του paraskhnio.gr που έκανε λόγο για «παραίτηση – βόμβα» του γ.γ. της Βουλής «με απαίτηση Μαξίμου».

Παρουσία του κ. Αθανασίου, ο Νίκος Βούτσης ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε υπήρξε ανάλογη κυβερνητική παρέμβαση και εξήρε το έργο του γ.γ. της Βουλής. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγήκε αυτό το θέμα, ούτε στο Μαξίμου μπορούν να καταλάβουν» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Εγώ, θα παραιτηθώ μετά από ενάμιση χρόνο» σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Αθανασίου, με τον κ. Βούτση να προσθέτει χαριτολογώντας πως ο γ.γ. της Βουλής προοικονομεί ότι την επόμενη τετραετία δεν θα βρίσκεται σε αυτό το αξίωμα και ο ίδιος δεν θα είναι πρόεδρος της Βουλής.

Κλείνοντας το θέμα, ο κ. Βούτσης χαρακτήρισε «της πλάκας» το δημοσίευμα σε βαθμό που δεν έχει καν την πρόθεση να αποκρυπτογραφήσει τις σκοπιμότητες που ενδεχομένως εξυπηρετεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter