Κατηγορητήριο «φωτιά» για τους αστυνομικούς στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου

Καταπέλτης είναι το κατηγορητήριο για τους αστυνομικούς οι οποίοι έχουν κληθεί από τον ανακριτή σε απολογία για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Το κακούργημα που τους αποδίδεται είναι αυτό της θανατηφόρας σωματικής βλάβης απέναντι στο Ζακ Κωστόπουλο, ενώ στο κατηγορητήριο επισημαίνεται ότι του προκάλεσαν «σωματική βλάβη».

Το απόσπασμα του κατηγορητηρίου είναι χαρακτηριστικό:

«.. Ειδικότερα εσύ έπληξες (με κλωτσιά , με παρατεταμμένο πάτημα του χεριού , με πάτημα στο πόδι του ) προκαλώντας σε αυτόν σωματική βλάβη η οποία ήταν αυξημένη , λόγω της κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει. Συνεπεία των κακώσεων αυτών ήτοι των προκληθέντων πολλαπλών και διάσπαρτων τραυμάτων που οφείλονται στη συγκλίνουσα συμπεριφορά τόσο δική σου, όσο και όλων των συγκατηγορουμένων σου και του μηχανισμού στρες , δηλαδή της αντίδρασης του οργανισμού του θύματος, προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτά , προκλήθηκαν ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου οι οποίες συνδέονται αιτιωδώς με τα ανωτέρω τραύματα και οδήγησαν στο θάνατο του ανωτέρω...».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.