Καθιστική διαμαρτυρία από το ΜέΡΑ25 με πλήθος αστυνομικών να συνωστίζεται πίσω τους (Video – Photos)

Καθιστική διαμαρτυρία από το ΜέΡΑ25 με πλήθος αστυνομικών να συνωστίζεται πίσω τους (Video – Photos)

Απίστευτο; Μάλλον όχι.

Οι χιλιάδες αστυνομικοί που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας κάπως πρέπει να αιτιολογήσουν την παρουσία τους. Εν μέσω λοιπόν της χουντικού τύπου απαγόρευσης της κυβέρνησης των συναθροίσεων «για υγειονομικούς λόγους», αστυνομικοί συνωστίζονται κολλητά ο ένας με τον άλλον πίσω από τους επτά βουλευτές του ΜέΡΑ25 που πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία.

Προφανώς για την ομάδα «κρούσης» του Χρυσοχοΐδη δεν ισχύει τίποτα και εννοείται ότι δεν… κολλάει.

Εκτός της εικόνας αυτή που κάνει το γύρο του twitter ήδη, το ΜέΡΑ25 και ο ίδιος ο Γιάννης Βαρουφάκης διαμαρτυρήθηκε καταγγέλλοντας την αστυνομία ότι παρανομεί διότι δεν τους άφησε να συνεχίσουν την ειρηνική και με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων πορεία τους.

«Οι διαταγές σας προσκρούουν στο Σύνταγμα» είπε ο κ. Βαρουφάκης στους αστυνομικούς οι οποίοι δρουν φυσικά υπό τις εντολές της κυβέρνησης.

«Δεν επέτρεψαν στους βουλευτές του ΜέΡΑ 25 ούτε σε τριμελή αντιπροσωπεία, ούτε στο Γιάννη μόνο του να περάσει το μπλόκο της Β Σοφίας. Αυτό αποτελεί ξεκάθαρη συνταγματική εκτροπή. Η κυβέρνηση έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να παρανομήσουν.», γράφει στο facebook του ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης.

Αυτή τη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. του κ. @chrisochoidis της Κυβέρνησης του κ. @kmitsotakis παραβιάζει ευθέως το Σύνταγμα παρεμποδίζοντας τους Βουλευτές του @mera25_gr να συνεχίσουν την πορεία τους στο ύψος του ΕΑΤ-ΕΣΑ περίπου, πρόκειται για δημοκρατική εκτροπή που καταστρατηγεί το Σύνταγμα», τουίταρε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Δε μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε την πορεία μας στο ύψος του ΕΑΤ-ΕΣΑ, πρόκειται για δημοκρατική εκτροπή που καταστρατηγεί το Σύνταγμα», έγραψε η βουλευτής του κόμματος Σοφία Σακοράφα.




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter