Κάτι σαν… ποδόσφαιρο

Κάτι σαν… ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο, όπως και όλα τα σπορ, είναι παιχνίδι με κανόνες, αρχές, θεσμικά όργανα. Στην Ελλάδα όμως παίζεται κάτι… σαν ποδόσφαιρο και επικρατεί χάος. Ενδεικτικά και μόνο για τις τελευταίες μέρες αναφέρω: -Στην ΕΠΟ κουμάντο κάνουν κάθε σεζόν ένας ή το πολύ δύο πανίσχυροι ιδιοκτήτες ομάδων με τα δικά τους «εκτελεστικά όργανα» που ελέγχουν τα πάντα. -Παράγοντες της ΕΠΟ φέρεται να είχαν συνάντηση με τον ομοσπονδιακό προπονητή (Φαν’τ Σχιπ) για ανανέωση του συμβολαίου του χωρίς να έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος! -Πραξικοπηματικά κάποιοι έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον πρόεδρο της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ επειδή έκανε τη δουλειά του και όχι τα «θελήματα» προέδρων ομάδων που προσπαθούν να μπαίνουν από τα «παράθυρα» στις κατηγορίες χωρίς να πληρούν κριτήρια και όρους.

-Στην ΚΕΔ ο αρχιδιαιτητής Κλάτενμπεργκ χρυσοπληρώνεται για να σπάει πλάκα αφού σε κάθε αγωνιστική κάνει του κεφαλιού του με τους ορισμούς διαιτητών. Ρέφερι για κλάματα τινάζουν παιχνίδια στον αέρα και αντί να πηγαίνουν σπίτι τους ορίζονται σε επόμενα ματς. -Ιδιοκτήτες ΠΑΕ μπουκάρουν στα αποδυτήρια με μπράβους και χειροδικούν ή απειλούν αντιπάλους και διαιτητές.

-Οι κάμερες ασφαλείας, κατά σατανική σύμπτωση, είτε δεν έχουν μπαταρία είτε δεν έχουν μπει στην πρίζα.

-Οπαδοί δέρνουν, σπάνε και λογαριασμό δεν δίνουν. Μόνο την προηγούμενη εβδομάδα νταήδες αναζητούσαν να δείρουν στο Μοναστηράκι οπαδούς της Αϊντραχτ, «παλικαράδες» στον Βόλο έδειραν 15άχρονο επειδή φορούσε φανέλα άλλης ομάδας, ενώ άλλα δίποδα βεβήλωσαν το μνημείο των θυμάτων φίλων του ΠΑΟΚ στα Τέμπη.

-Στην Ευρώπη οι σύλλογοι γίνονται περίγελος και σε λίγα χρόνια θα χρειαστούν πεντέξι και όχι τρεις διοργανώσεις της UEFA για να μπορούν να συμμετέχουν και οι ελληνικές ομάδες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter