Κάτι… τρέχει με τις φωτογραφίες του Άδωνη στο υπουργείο – Θέλει να κρύψει κάτι; (Photos)

Κάτι… τρέχει με τις φωτογραφίες του Άδωνη στο υπουργείο – Θέλει να κρύψει κάτι; (Photos)

Σε αυτή τη ζωή όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας… Στις φωτογραφίες, άλλες φορές επιλέγεις με γνώμονα να αναδείξεις κάτι ενώ κάποιες άλλες για να αποκρύψεις κάτι, συνήθως ενοχλητικό… Στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για κάποιο μυστηριώδη -πραγματικά- λόγο, τις τελευταίες ημέρες, επιλέγουν να κάνουν το δεύτερο -με κακό μοντάζ φωτογραφίας, πιθανότατα για μία κάβα. Σαν να προκαλούν τους χρήστες του twitter να τους τρολάρουν…

Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο, που ίσως μόνο ο Άδωνης να γνωρίζει, οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν τις τελευταίες ημέρες έχουν ένα κακό ίχνος, ένα αποτύπωμα, κάτι που μοιάζει σε… μοντάζ. Κάτι που πάντα εμφανίζεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο του γραφείου του Άδωνη. Στο τελευταίο ράφι, ακριβώς κάτω από τις εκκλησιαστικές του εικόνες.

Επί παραδείγματι, με τον Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιο, στο αριστερό μέρος της φωτογραφίας εμφανίζεται κάτι… ασαφές. Δείτε:

Με λίγο ζουμ και παρατηρητική ματιά φαίνεται, μεταξύ άλλων, κάτι σαν… τρίχες από μούσι(!) στον αέρα:

Παρόμοιας έμπνευσης… τέχνη, αλλά με διαφορετικά σχέδια εμφανίζεται στην εικόνα, στο ίδιο ακριβώς σημείο και με την Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (Π.Σ.Ε.), Χριστίνα Σακελλαρίδη. Πάλι μία… ιδέα αφηρημένη αιωρείται στο συγκεκριμένο… μυστηριώδες μέρος της φωτογραφίας:

Με μία γρήγορη αναζήτηση σε προηγούμενες αναρτήσεις συνειδητοποιεί κανείς πως συνήθως η οπτική γωνία που επέλεγε ο Άδωνης Γεωργιάδης να φωτογραφηθεί ήταν προς την αντίθετη κατεύθυνση, όπως με τον εκπρόσωπο της Unicef στην Ελλάδα. Κάπως έτσι δηλαδή:

Συνεχίζοντας την… περιπλάνησή μας στο Twitter του υπουργείου καταλήξαμε στο εξής παράδοξο: Πως στο συγκεκριμένο ράφι, στο γραφείο του Άδωνη Γεωργιάδη στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων υπάρχουν κάποιες φιάλες με αλκοόλ. Απλά για κάποιο… απροσδιόριστο λόγο, στα τελευταία post στο twitter, επέλεξε να τα κρύβει επιστρατεύοντας το δεύτερο πιο ερασιτεχνικό μοντάζ φωτογραφίας στην ιστορία, μετά τις… μουτζούρες με μαρκαδόρο στο πρόγραμμα paint.

Συγκεκριμένα, φωτογραφίες λίγες ημέρες νωρίτερα δείχνουν αυτό:

Μετά από όλα αυτά συνεχίζουμε να μην καταλαβαίνουμε τον λόγο για όλο αυτό αλλά… Άδωνης είναι αυτός…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter