Κάτι τρέχει στην ΕΥΠ…

Κάτι τρέχει στην ΕΥΠ…

Είναι πρωτοφανές αυτό που γίνεται εσχάτως στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ). Πουλάκια μέσα από την υπηρεσία κελαηδούν ότι εργαζόμενοι σε ανώτατα και άκρως ευαίσθητα κλιμάκια έχουν λάβει εντολή να παραδίδουν αφιλτράριστες τις όποιες πληροφορίες στην ηγεσία της ΕΛΑΣ!

Προσέξτε, στην ΕΛΑΣ, ούτε καν στο Μέγαρο Μαξίμου όπου επί ΝΔ υπάχθηκε η υπηρεσία! Με τον τρόπο αυτό καταστρατηγείται ο πρώτος και βασικός κανόνας ότι η πληροφορία δεν μεταφέρεται πότε και πουθενά αφιλτράριστη. Η υπόθεση θυμίζει έντονα την ιστορία του Στίβεν (Σταύρος) Λάλα, όταν μια αφιλτράριστη πληροφορία πέρασε σε Αμερικανό, στέλεχος του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, από Ελληνα αξιωματούχο της ελληνικής πρεσβείας της Ουάσινγκτον προδίδοντας τον διπλό ρόλο του Ελληνοαμερικανού που είχε παραδώσει στις ελληνικές αρχές περίπου 700 διαβαθμισμένα (μυστικά) έγγραφα της αμερικανικής κυβέρνησης για την Ελλάδα και την Τουρκία. Τώρα ορισμένοι κάνουν ένα βήμα παραπάνω και σημειώνουν με νόημα ότι για τις πληροφορίες της ΕΥΠ κάποιοι θα πλήρωναν

όσο όσο και θυμίζουν την αποκάλυψη του Documento την προηγούμενη Κυριακή για το εκτεταμένο κύκλωμα διαφθοράς στα ανώτατα κλιμάκια της ΕΛΑΣ και τις σχέσεις του με το οργανωμένο έγκλημα. Το τελευταίο προφανώς και δεν σταμάτησε ποτέ να αναζητεί κενά ασφαλείας προκειμένου να έχει πρόσβαση (και έλεγχο) στο σύστημα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter