Κάτια Δανδουλάκη: Είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100% και στη διάθεση της Εισαγγελίας (Video)

Κάτια Δανδουλάκη: Είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100% και στη διάθεση της Εισαγγελίας (Video)

Το 2018, η Κάτια Δανδουλάκη έδιωξε τον Πέτρο Φιλιππίδη από την παράσταση  «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές» εξαιτίας της απαράδεκτης συμπεριφοράς του, στην ηθοποιό Λένα Δροσάκη.

Τέσσερα χρόνια, μετά, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα κάτσει στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας. Η Λένα Δροσάκη είναι μία από τις γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει και η Κάτια Δανδουλάκη είναι μάρτυρας κατηγορίας του ηθοποιού.

Με μια επιστολή της στον ΑΝΤ1, η ηθοποιός και θιασάρχισσα δηλώνει απερίφραστα πως θα είναι στο πλευρό των θυμάτων και στη διάθεση της Εισαγγελίας και εξηγεί τους λόγους που επιθυμεί να μην παραστεί στο δικαστήριο.

Συγκεριμένα η ανακοίνωση:

«Σέβομαι την σοβαρότητα της δίκης και είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100%. Αυτή την στιγμή τον λόγο έχει η δικαιοσύνη την οποία και εμπιστεύομαι. Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της εισαγγελίας κι αν μου ζητηθεί θα παραστώ για να καταθέσω όσα γνωρίζω. Δεν σκοπεύω να παρουσιαστώ σε κάποιο από τα επόμενα δικαστήρια γιατί ο στόχος μου είναι η ουσία της υπόθεσης και όχι η αναπαραγωγή της εικόνας μου και του ονόματός μου που θα προκαλέσει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ο μοναδικός στόχος/σκοπός είναι να ακουστεί η αλήθεια με την οποία πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter