Κάτοικοι από το Μάτι κατά Ψινάκη: Κανένα έργο δεν έχει ολοκληρωθεί – Κινδυνεύουμε

Κάτοικοι από το Μάτι κατά Ψινάκη: Κανένα έργο δεν έχει ολοκληρωθεί – Κινδυνεύουμε

Επίθεση στον Δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη και τους αντιδημάρχους εξαπολύει με επιστολή της η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων στο Μάτι.

Στην επιστολή γίνεται αναφορά σε συνάντηση αντιπροσωπείας των κατοίκων με τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους που έγινε τον Αυγούστο και στην οποία η δημοτική αρχή ανέλαβε δεσμεύσεις για την αποκατάσταση του οικισμού. Σύμφωνα με την επιστολή οι συγκεκριμένες δεσμεύσεις δεν υλοποιήθηκαν.

«Από τη μέχρι σήμερα παρακολούθηση των ενεργειών του Δήμου διαπιστώνεται σημαντική ολιγωρία αφού όχι μόνο κανένα έργο δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά ορισμένα δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία και η ασφαλής διαβίωση των κατοίκων και να καθυστερεί ανεπίτρεπτα η αποκατάσταση του οικισμού» αναφέρει στην επιστολή της η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων στο Μάτι.

Και προσθέτει:

«Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας σας καλούμε όπως προβείτε το ταχύτερο δυνατό στην ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων δράσεων για την αποκατάσταση του οικισμού Μάτι και την οικονομική ενίσχυση των κατοίκων…» αναφέρει η επιτροπή.

Ζητά δε να ενημερωθεί για μια σειρά από θέματα, όπως η καταβολή επιδομάτων στους δικαιούχους , η καταγραφή των αρμοδίων για την αξιοπρεπή σίτιση και στέγαση των πληγέντων καθώς και η εύρυθμη λειτουργία των σημείων διάθεσης προσφορών σε είδος μετά τις εικόνες ντροπής που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter