Κάτοικος της Ηλείας ο ένατος ασθενής με κορονοϊό

Κάτοικος της Ηλείας ο ένατος ασθενής με κορονοϊό

Κάτοικος της Ηλείας είναι ο άνδρας που νοσεί από τον κορονοϊό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα ως το ένατο κρούσμα στη χώρα μας.

Οπως έγινε γνωστό από έγκυρες ιατρικές πηγές το συγκεκριμένο άτομο εμφάνισε συμπτώματα πνευμονίας και μετά από τον σχετικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι νοσεί από κορονοϊό.

Δείτε επίσης: Ένατο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα

Με βάση την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, πρόκειται για Έλληνα που ταξίδεψε σε Ισραήλ και Αίγυπτο και νοσηλεύεται σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς στην Πάτρα. Το περιστατικό διαγνώστηκε στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ και τις τελευταίες ώρες πραγματοποιείται εκτεταμένη ιχνηλάτηση των επαφών του ασθενούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που νοσεί είχε ταξιδέψει μαζί με άλλα άτομα στο Ισραήλ και στην Αίγυπτο και αυτή την στιγμή εξετάζονται όλοι όσοι βρίσκονταν μαζί του στην διάρκεια η μετά το ταξίδι του στο εξωτερικό.

Πηγή: Apokalypseis.com

Ο άνδρας νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο απομόνωσης. Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι γιατροί κρίνουν, προς το παρόν, ότι δεν πρέπει να διασωληνωθεί, ώστε να υποστηριχθεί η αναπνευστική του λειτουργία, αλλά παρακολουθούν την πορεία της υγείας του και προσπαθούν να ελέγξουν την πνευμονία.

Ο ασθενής βρισκόταν σε εκδρομή στο εξωτερικό και εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα του κορονοϊού την Κυριακή. Αρχικά προσήλθε στο νοσοκομεία Αμαλιάδας απ’ όπου και παραπέμφθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών, όπου και παρέμεινε για νοσηλεία από το απόγευμα της Δευτέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, έχουν κληθεί να εξεταστούν αρκετοί από τους συνταξιδιώτες τους, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν κολλήσει και αυτοί από τον κορονοϊό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter