Κάτοικος Βαρυμπόμπης: Έβλεπα το σπίτι μου να καίγεται, καταστράφηκε ολοσχερώς

Κάτοικος Βαρυμπόμπης: Έβλεπα το σπίτι μου να καίγεται, καταστράφηκε ολοσχερώς

Μέσα σε λίγα λεπτά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της στη Βαρυπόμπη. Με πόνο ψυχής έβλεπε τις φλόγες να το καίνε δίχως η ίδια να μπορεί να κάνει τίποτα. Η Σταυρού Παναγάκη και η οικογένειά της είναι μία από τις δεκάδες οικογένειες που οι περιουσίες τους έγιναν στάχτη από την καταστροφική πυρκαγιά στην Βαρυπόμπη. Η ίδια περιγράφει στο documentonews.gr όσα έζησε χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς. Όλα έγιναν αστραπιαία.

«Το σπίτι μας είναι δίπλα στους πυλώνες της ΔΕΗ. Χθες το μεσημέρι ήμασταν σπίτι και ακούσαμε εκρήξεις. Μας είπαν να εγκαταλείψουμε το σπίτι όπως και κάναμε. Η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη» περιγράφει στο documentonews.gr και συμπληρώνει:

«Έβλεπα το σπίτι μου να καίγεται και να καταστρέφεται. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Δυστυχώς έχει καεί ολοσχερώς και είναι η πρώτη μας κατοικία».

Όπως αναφέρει η κα Παναγάκη δεν είναι η πρώτη φορά που καίγεται το σπίτι από πυρκαγιά.

«Μας είχαν κάψει άλλη μια φορά τον Αύγουστο του 1998. Πάνω που είχαμε ξεχρεώσει το δάνειο που είχαμε πάρει για να το επισκευάσουμε μας βρήκε αυτό. Έχουμε μεγάλο πόνο» υπογραμμίζει.

Η οργή της κας Παναγάκη ξεχειλίζει και επιρρίπτει ευθύνη στη Δημοτική Αρχή.

«Ο Δήμος δεν πήγε να κοιτάξει τις βλάβες, υπήρχαν χαλασμένοι μετασχηματιστές. Εκεί είναι η ευθύνη του κράτους» σημειώνει.

Προς το παρόν η ίδια και η οικογένειά της έχουν μεταφερθεί σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Με πόνο ψυχής ζητεί από την πολιτεία να κάνει ότι μπορεί για όσους είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter