Κατόπιν εορτής η Μενδώνη καταθέτει «μηνυτήρια αναφορά» μετά τις καταγγελίες για τον χώρο του Θεάτρου…

Κατόπιν εορτής η Μενδώνη καταθέτει «μηνυτήρια αναφορά» μετά τις καταγγελίες για τον χώρο του Θεάτρου…

Έπρεπε να τρίξει η καρέκλα της, να χαλάσει ο κόσμος να κινηθεί από μόνη της η Εισαγγελία για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και τότε μόνον η υπουργός Πολιτισμού αποφάσισε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Με απλά λόγια, όπως όλα δείχνουν, νίπτει τας χείρας της κατόπιν εορτής και αφού επί ημέρες ή και μήνες ενδεχομένως κάλυπτε με την ανοχή της και τη σιγή αυτές τις πρακτικές, όπως και ο πολιτικός της προϊστάμενος.

Όπως αναφέρεται η Λίνα Μενδώνη, ζητά από τον Άρειο Πάγο να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος από τη δικαιοσύνη. Η αναφορά της διαβιβάζεται αρμοδίως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να συσχετιστεί με την ερευνώμενη υπόθεση.

Παράλληλα έχει προαναγγείλει για σήμερα συνέντευξη Τύπου χωρίς μάλιστα να αναφέρεται το αντικείμενο.

Και αν μερικοί σκέφτονται τυχόν παραίτησή της μετά τις εξελίξεις και την πλήρη σιγή της, ίσως να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το πιθανότερο είναι να παραδεχθεί πως τώρα υπάρχουν στοιχεία…

Στο επίκεντρο βέβαια βρίσκεται η «βροχή» καταγγελιών για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στο χώρο του ελληνικού θεάτρου και στον απόηχο της παραίτησης του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter