Κατόπιν κρουσμάτων σύσκεψη Μητσοτάκη – Τσιόδρα την Τετάρτη

Κατόπιν κρουσμάτων σύσκεψη Μητσοτάκη – Τσιόδρα την Τετάρτη

Με μεγάλη καθυστέρηση και μετά τον τρομακτικό αριθμό κρουσμάτων που ανακοινώθηκε και αγγίζει τις 22.000 κρούσματα μέσα σε μόλις 24 ώρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει έκτακτη σύσκεψη με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα το πρωί της Τετάρτης στις 09:30, επιστρέφοντας από τις διακοπές του στην Ηπειρο.

Την ώρα που οι επιστήμονες προειδοποιούσαν πως η Αττική «βράζει» και πως τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να κρούσματα κορονοϊού στη χώρα εκτοξευθούν, η κυβέρνηση ακόμα δεν έχει καταλήξει στο πως θα διαχειριστεί την έκρηξη των κρουσμάτων αλλά και την πορεία της πανδημίας γενικότερα.

Την Δευτέρα ανακοινώθηκαν μέτρα για τις 3 Ιανουαρίου και την επόμενη η κυβέρνηση μιλάει για μέτρα πριν την πρωτοχρονιά κάτι που αποδεικνύει την ανικανότητα που την διακατέχει, την ώρα που οι επιστήμονες «φωνάζουν» για την έκρηξη κρουσμάτων εδώ και καιρό.

Η έκρηξη όμως ήρθε, σήμερα με έναν υπερδιπλασιασμό των κρουσμάτων, την Αττική να βράζει και το ιικό φορτίο να έχει φτάσει στα ύψη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν προγραμματισμένη διότι θα παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία του Κάρολου Παπούλια.

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter