Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Κατρούγκαλος: Δεν υπάρχει θέμα προεκλογικών συγκεντρώσεων Τούρκων αξιωματούχων στην Ελλάδα​

Δεν υπάρχει θέμα αιτήματος ούτε και οι προϋποθέσεις για προεκλογικές συγκεντρώσεις τούρκων αξιωματούχων στην Αθήνα τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος στην Βουλή απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ Δ.Σταμάτη. ‘Οσον αφορά την δημοσιότητα που έλαβαν πρόσφατες δηλώσεις του για το θέμα έκανε λόγο για μονταζιέρα.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο Γ. Κατρούγκαλος «δεν έχει υποβληθεί αίτημα για πραγματοποίηση προεκλογικών συγκεντρώσεων από Τούρκους αξιωματούχους στην Ελλάδα», σημειώνοντας ότι δεν ύφισταται καν θέμα αφού «οι τούρκοι ψηφοφόροι στην Ελλάδα είναι ελάχιστοι» και φυσικά δεν βρίσκονται στην Θράκη μια και «το 90% ζούν στην Αθήνα». Μάλσιτα εγκάλεσε την Ν.Δ λέγοντας ότι επέλεξε για ένα τέτοιο θέμα την μικροκομματική αντιπαράθεση. Μάλιστα παρέθεσε στοιχεία για του τούρκους ψηφοφόρους λέγοντας ότι είναι 9 .006 στην Αθήνα, 758 στη Θεσσαλονίκη, 456 στη Ρόδο και 264 στην Κομοτηνή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.