Κατρούγκαλος κατά ΝΔ – Την κατηγορεί ως ηχείο αναμετάδοσης κίτρινων ΜΜΕ

Κατρούγκαλος κατά ΝΔ – Την κατηγορεί ως ηχείο αναμετάδοσης κίτρινων ΜΜΕ

Για κριτική σε «ανύπαρκτες δηλώσεις του περί δήθεν προσκλήσεων σε προεκλογικές τούρκικες συγκεντρώσεις και για ηχείο αναμετάδοσης της μονταζιέρας κίτρινων ΜΜΕ», έκανε λόγο με δήλωσή του πριν από λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος απαντώντας στις σχετικές επικρίσεις βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που αναπαράγουν τον σχετικό θόρυβο δεν χαρακτηρίζονται από άγνοια, γιατί έχουν δει ?μαζί με τον κάθε ενδιαφερόμενο- το βίντεο της συνέντευξης μου», σημείωσε ο κ. Κατρούγκαλος, προσθέτοντας πως «δείχνουν όμως ασύγγνωστη και επικίνδυνη επιπολαιότητα επιδιώκοντας να αντλήσουν μικροκομματικά οφέλη από θέματα εξωτερικής πολιτικής».

Έκκληση για ψυχραιμία από τον Βίτσα

Έκκληση σοβαρότητας και ψυχραιμίας από την πλευρά της κυβέρνησης ήταν η απάντηση στην προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας, να φέρει το θέμα της αντιπαράθεσης Ολλανδίας – Τουρκίας στην Βουλή, με αφορμή τις “δηλώσεις” Κατρούγκαλου .

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας «δεν περίμενα να έρθει το θέμα στην Βουλή» αφού αυτά τα πράγματα είναι για «τα τηλεπαράθυρα» ενώ στην Βουλή «παίρνει μία επισημότητα αυτό το πράγμα». Παράλληλα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ξυδάκης επισήμανε ότι «η στρεβλωτική παρερμηνεία κάποιων δηλώσεων είναι αναπόφευκτο να γίνει» προσθέτοντας πως «ο καθένας παίζει το παιγνίδι για το συμφέρον της χώρας του. Το δικό μας είναι να είμαστε ψύχραιμοι και αυστηροί».

Νωρίτερα στο θέμα αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ Νίκος Δένδιας μιλώντας για τον Γ.Κατρούγκαλο. Όπως είπε ο «ο υπουργός είτε δεν έπρεπε να πει τίποτα είτε έπρεπε να ταχθεί αλληλέγγυος στην Ολλανδία». Επίσης δήλωσε ότι «δεν υφίσταται καμία ομοιότητα με την Θράκη και η αναφορά του υπουργού ότι και στην Θράκη έγιναν παρόμοιες εκδηλώσεις είναι τουλάχιστον ατυχής».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter