Κατρούγκαλος: Ο Ζάεφ οφείλει να τιμήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Κατρούγκαλος: Ο Ζάεφ οφείλει να τιμήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΚO του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γιώργος Κατρούγκαλος, σχολίασε με δύο αναρτήσεις του στο Twitter το πρόβλημα που έχει προκύψει με την ονομασία της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου της Βόρειας Μακεδονίας.

Σημειώνεται πως ο Σκοπιανός πρωθυπουργός – αν και τις προηγούμενες ημέρες διαβεβαίωνε την ελληνική κυβέρνηση ότι θα επιλυθεί άμεσα το θέμα με την ονομασία της εθνικής στο Euro, με «βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών και των κανόνων και παραδόσεων της UEFA» – έκανε μία ανάρτηση μέσα από το γήπεδο στα social media, σύμφωνα με την οποία το ζήτημα παραμένει.

«Σήμερα βρίσκομαι στο στάδιο του Άμστερνταμ και δίνω την ισχυρή μου υποστήριξη στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Μακεδονίας» έγραψε μεταξύ άλλων ο Ζάεφ, ο οποίος παρέλειψε να αναφέρει το «Βόρεια».

Γράφει ο Γιώργος Κατρούγκαλος στο Twitter:

Ο κ. Ζάεφ οφείλει, όπως δεσμεύθηκε πριν από λίγες μέρες, να τηρήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και ό,τι αυτή προβλέπει για την ποδοσφαιρική ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας, όπως άλλωστε και για όλες τις δημόσιες οντότητες της γείτονος. 1/2

Και η κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει επιτέλους να φροντίσει για την κατά γράμμα υλοποίηση της Συμφωνίας που μετεκλογικά «τηρεί και τιμά». Η διετής καθυστέρηση κ η ενοχική αντιμετώπισή της, λόγω της προεκλογικής εξαπάτησης των πολιτών, μόνο αρνητικά αποτελέσματα έχει για την χώρα μας.2/2


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter