Κατρούγκαλος: Τα ψέματα του κυρίου Σκέρτσου για τους εμβολιασμούς

Κατρούγκαλος: Τα ψέματα του κυρίου Σκέρτσου για τους εμβολιασμούς

Με τριπλή ανάρτησή του στο Twitter o Γιώργος Κατρούγκαλος, τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία πως αποφεύγει να απαντήσει όταν επεσήμανε τα ψέματα για την πορεία των εμβολιασμών στον υφυπουργό στον πρωθυπουργό, Άκη Σκέρτσο.

Όπως αναφέρει ο κ. Κατρούγκαλος, ο κ. Σκέρτσος είχε παρουσιάσει την Ελλάδα ότι βρίσκεται «5η στην κούρσα των εμβολιασμών» στην Ε.Ε.

Ωστόσο ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε με στοιχεία και διαγράμματα που κατατάσσουν την Ελλάδα στην 16η από τις 27 θέσεις, ωστόσο απάντηση δεν πήρε από τον ίδιο τον υφυπουργό αλλά από το… «παρατηρητήριο» της Νέας Δημοκρατίας.

Και καταλήγει ο κ. Κατρούγκαλος

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, λοιπόν. Ή, παραφράζοντας ό,τι είπα στη Βουλή, η ΝΔ δεν είναι επικίνδυνη μόνο για τη δημόσια υγεία, αλλά και την αλήθεια.»

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου:

Σήμερα στη Βουλή ρώτησα δύο υπουργούς για το fake news του κ. Σκέρτσου, υφυπουργού στον πρωθυπουργό (δηλ.την φωνή του κ. Μητσοτάκη) ότι «η Ελλάδα είναι 5η στην κούρσα των εμβολιασμών.» Αντί για τους υπουργούς, μου απάντησε «Παρατηρητήριο» της ΝΔ (νήμα 1/3)Για να δούμε:-Εδώ είναι η δήλωση του κ. Σκέρτσου στα Νέα.-Εδώ και τα επίσημα στοιχεία: 16η στις 27 χώρες (ως ποσοστό εμβολιασμένων στο σύνολο του πληθυσμού) η Ελλάδα την ημέρα της δήλωσης, χειρότερα από το μέσο όρο της ΕΕ κ πολύ πίσω από τις πρωτοπόρες χώρες και σήμερα. (2/3)

Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, λοιπόν. Ή, παραφράζοντας ό,τι είπα στη Βουλή, η ΝΔ δεν είναι επικίνδυνη μόνο για τη δημόσια υγεία, αλλά και την αλήθεια. (3/3).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter