Κατσανέβας – Από το κόμμα της δραχμής, στην παράταξη που ο επικεφαλής πουλούσε ιδιόχειρες επιστολές του Ιησού

Κατσανέβας – Από το κόμμα της δραχμής, στην παράταξη που ο επικεφαλής πουλούσε ιδιόχειρες επιστολές του Ιησού

Το μεγάλο… comeback στην πολιτική ζωή της χώρας ετοιμάζει ο Θεόδωρος Κατσανέβας, ο άνθρωπος που από «βαθύ και ορθόδοξο» ΠΑΣΟΚ, μετεξελίχθηκε σε ηγέτη του κόμματος της δραχμής. 

Τώρα, φέρεται να ετοιμάζεται να ζητήσει την ψήφο του ελληνικού λαού, στο «άρμα» του Κυριάκου (του) Βελόπουλου, του ατόμου που έγινε γνωστό για την πώληση ιδιόχειρων επιστολών του Ιησού…

Ειδικότερα, ο Θεόδωρος Κατσανέβας, που παραμένει εκτός κοινοβουλίου τα τελευταία 15 χρόνια, αναμένεται να διεκδικήσει την επανεκλογή του ως υποψήφιος στη Β΄Αθήνας, και στον Βόρειο Τομέα, με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Σημειώνεται πως την 1η Μαΐου 2013, ο Θεόδωρος Κατσανέβας, ίδρυσε πολιτικό κόμμα, με όνομα «Δραχμή, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων» – στα πρότυπα του Κινήματος Πέντε Αστέρων του Ιταλού Μπέπε Γκρίλο. Βασικός στόχος του κόμματος είναι η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή μέσω δημοψηφίσματος. Οι πέντε βασικές θέσεις του κόμματος σύμφωνα με την ιστοσελίδα του είναι η ανατροπή του Μνημονίου, η επιστροφή στη δραχμή, η αυτοδύναμη ανάπτυξη, η εθνική αξιοπρέπεια, και η κοινωνική δικαιοσύνη.

Μάλιστα, ο Κατσανέβας, εκτός από την υποψηφιότητά του, είναι μέλος στα σημαντικότερα κομματικά όργανα της «Ελληνικής Λύσης», δηλαδή στο πολιτικό συμβούλιο και την οικονομική επιτροπή του κόμματος, ενώ ως οικονομολόγος μετέχει και σε όλους τους τομείς που έχουν σχέση με την οικονομία.

Πώς τον είχε αποκαλέσει ο Ανδρέας σε εκείνη τη διαθήκη; Αυτό…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter